Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Radan:
možda se nisam redzo dobro izrazio ali tvoja mi se priča jako dopala u njoj je sve rečeno kakav bi gonič triba bit a oštre i kratke gonje neznam komu služe ili čemu
STARI AVDZIJA:
ćim stignem isprićam još sve iz prakse svoje možda na drugom mjestu da ne izlazimo iz teme
inaće za ove istarce što su stavljeni na slici sugerišem autoru da pogleda temu prezentacija pasa uradi šta po tim uputama pa nam onda priloži,prosuđivati samo po onakvim slikama i umanjeno bar meni ne izgleda realno.pozdrav
Radan:
ostavimo redzu malo u miru od procjene losi slika.ako moze da nam kaze o iskustvu sa istarcin lovu uzgoju dobrim losim i ostalo
Radan:
evo sve računan da ćemo se uvatit ozbiljne rasprave o istarcin da ću pročitat pohvale kritike promjene prijedloge kako radit uzgojne predloge šta napravit za poboljšat standard
STARI AVDZIJA:
standard postoji i ne mijenja ga niko tako samo težiš da u uzgoju dostigneš psa koji ti je opisan u standardu.Fino lagano sistematski analiziraš sve u standardu,ama baš sve i stvoriš sebi predstavu o takvom idealnom psu i onda u uzgoju težiš tome ali bez da zažmiriš kad otkrivaš mane tu nema milosti.Bolji si od drugih što više eliminišeš pasa u uzgoju koji druge uzimaju kao dobre a neznaju ili ne vide mane koje treba izbječi.Tako se izgrađuješ,ja ću navesti konkretne primjere iz svoje prakse i drugih gdje bude bilo potrebno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju