Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
panj:
Ako uzmemo u obzir da su dva vepra odstreljena i jedan naletio pod auto i dva tvoja već se radi o 5 a ne od dva zajeb u pretpostavci 150%. Pozdrav od panja. 8)
123damir:
tko kaže da nakon pregaženog vepra kako kažeš od auta njegovo mijesto nije zauzeja neka lutalica iz recimo midenog brda pa tako umijesto odstrijeljenog da je došao neki iz nekoga drugog područja itd, jer nisu svi stradali u jedan dan, onda imaš trenutačno stanje koje odgovara 200 posto mojim predpostavkama i moj kolega to je to a ja bih volija da griješim. može njih biti odstrijeljeno stotinu ali trenutno ih je desetak i to je tako godinama .nezaboravi da je osamdesetih godina odstrijeljen kapitalni vepar a da je pobijeglo krdo sa više od desetak komada. isto se ponavlja godinama ,ali porasta stalne populacije nema niti će je biti jer za to nema uvijeta kako prostornih tako prehrambenih. ako si sa moga područja malo više u šumu pa broji a nemoj živiti u zabludi i pratiti odstrijel samo kako papir piše i zbrajati jabuke i kruške.pozdrav panju
Radan:
ja sam ćuo damire da su vam zečevi toliko nabijeni energije da ih ne možete pogodit a divlje prase će pomalo populaciju povećavat jer je auto put postao granica prema moru a kod mene se to već jako osjetilo .nostromo iman tvom priki za ponudit tri istrijanke od pet do osam miseci ako ga interesira dođe vidit
shaga:
Veoma me raduje sto se ova prica o IKG konacno razvila!!!
Uzivam zagi
http://forum.lovac.info/index.php?topic=1306.0
panj:
Sokole istarac je strašno inteligentan pas svi ostali mogu mu biti sluge. Finnish hound i slični su da izvineš k...c. A to šta Hrvoje oće promovirat neke kvazi pasmine njemu na dušu. On nije ima pravog istarca i nikad neće a ja kad ih budem uzgaja onda će koštat od 3000 eura na više. A ko neće dati te novce, neće imat nikad psa jer dok ne počmemo cijenit svoje nema sriće.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju