Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Štef:
Dečki, držite se teme a za dogovore, razgovore i sl. stvari koristite PP!!!
STARI AVDZIJA:
Upravo je Štef upozorio a i ja sam imao istu nakanu.Dijalog treba da bude u okviru teme već nekoliko puta je bio na granici o.t.Da ne brišemo držite se teme i dijalog usmjerite tako,ovi postovi su zaista za p.m.
hrvoje:
Evo da malo osvježim temu... Šta mislite dali je potrebno, i jeli pametno "kontrolirano" križat istarce i poentere, te time težiti poboljšanju kvalitete samih istaraca?
STARI AVDZIJA:
Hrvoje jarane bez da se ljutiš ali topla voda je davno izmišljena nemoj svrstavati sebe u grupaciju kinofila koji bi da je ponovo izmišljaju i uzgred budi rečeno ti imaš pravo na svoj experiment "samo nečeš dobit toplu vodu a puno češ potrošit energije zabadava".Da ti dalje ne objašnjavam.
U veoma bogatoj genetskoj strukturi(banka gena)u samoj pasmini (IGK)poboljšavaj pasminu,samo najbolji genetski potencijal "u promet" i rezultati ne izostaju.
Nadam se da si se samo šalio sa ovim pitanjem. zagi
dr.natterwald:
hrvoje se nije šalio!!!!
znam da nebi on kemijao i to napravio.
nego je rekao kako je to već negdje vidio i ćuo.......
znam to i ja........
i vidio sam psa križanca pointera i istrijanca (doveo ga ćovjek na ipo)
koji ima rodovnicu istarskog kratkodlakog gonića...
dobio 5 za eksterijer i položio ipo
što znači da nam je taj pas u hrvatskoj kinologiji istarskih kratkodlakih gonića
za buduća pitanja....tko je taj ćovjek (koji je najmanje kriv) kad je bio taj ipo i tko je sudio
ne znam!!!!! imao sam tada nesreću sa autom potres mozga i amneziju tako da se ne sjećam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju