Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (57/207) > >>

dean:
Najbolje je da sve križamo, da nije sramota loviti sa takvim psima, jer ipak su križani najbolji. A to kaj su se naši stari trudili da sačuvaju naše nacionalno blago i ono kaj bi trebao biti naš ponos i dika, nije bitno. Barem ne onima koji na to pljunu križanjem raznih vrsta pasa...

Calija:
Ma provokacije od ovih šta drže druge neka pasnine,ljbomora na naše Hrvatsko blago...nek se uvate finaca i ne traže papire od trobojaca,jel razlika oćigledna!!!!

Radan:
možda neko davno je načinio veliku grešku u mješanju razni pasmina ali danas kad imamo u radu i eksterijeru vrhunski pasa zašto posezat za promašajem. hrvoje je postavio pitanje da se nebi događale takve greške a svakog je pravog kinologa težit šta većem  uspjehu  kako u radu tako i u eksterijeru.

lov:
Istarci su se prije križali a i danas ima još takvih primjeraka!!!  Evo dokaz: pošto poznajem večinu uzgajivača iz Dalmacije i Hrvatske ljetos sam susreo u par jako poznatih uzgajivača istarce sta imaju po sebi dosta malih sitnih naračastih točkica( po nogama, glavi, leđima...). Nažalost takvi nam psi pobjeđuju i daju potomke!!

Radan:
pa poznati su standardi kod istaraca samo neznam dali zbog tih narančasti točkica (pulija) moš diskvalificirat rad i eksterijer. ja sam mišljenja da svak ima pravo da bira od kakva mužijaka ili ženke želi potomstvo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju