Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Radan:
po meni 9-10 miseci mora se već prid nima ubit. ja iman jednog od triipo miseca kojeg već naveliko vodam i već pomalo traži i odlazi odmene.sad sam nedavno proda jednu ženku od 5 miseci i čovik se nemože načudit kako radi i odlazi od njega.
thunderbolt:
Ocito je to ali nasem kolegi nije. Ne znam zasto jer kaze da ima iskustva.
Brale ne kazem da znam sve ali znam sto je uvod u lov.
dean:
Dečki, imate pravo. Pas sa 6-9 mjeseci mora pusti glas (naravno ako ima nos) na zeca, bio šunjkavac, terijer, ili gonič... A dalje sve ovisi o divljači koju pas lovi, koliko je ima na terenu, koliko je često u kontaktu sa njom, koliko je pada pred njim... Netko je napisao da lovačkog psa rade lovac i puška. Ako nekome treba 2 a nekome 4 godine, njihova stvar...
Radan:
ja držin istarce iman jednu njemicu u svim ovin leglima tražim nešto ekstra ili rad ili eksterijer dobit to obadvoje je zgoditak.očekivan jedno leglo di se nadam zgoditku,danas pretežno lovci i ostali drže pase radi reda tek toliko da ga ima i zadovoljni su prosječnim pasom a mi ljubitelji kinolozi lovci moramo težit da objedinimo sve to
STARI AVDZIJA:
kako je divno kad se komentari slažu a u vezi sa divnom pasminom istarski kratkodlaki gonič d4
O radnim ispitima takođe imaju teme i komentari pa da ne miješamo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju