Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
santa keta:
Bas zato Radane ja i zelim da pohvalim tvoje pse jer cini mi se da jedino ti (od gore izlizbenih pasa ) i ulazes velike napore da stvoris prvenstveno radne a zatim i eksterijerne pse, sto se vidi iz prilizenih rezultata, a sto i sam cinim. Mislim da ovakvim dugotrajnim nacinom rada i selekcijom moze se stvoriti pas sa gore navedenim osobinama.
Radan:
moje viđenje istarca koji je bio ovde 66 g.elegantan potpasan mali ušiju kockast visoke noge brz eksplozivan pas itd.to su pasi bili neumorni ja nastojim dobit radna i lagana pasa koji je cili dan u lovu a ne da leže u prvu busiju nakon tri ure rada.samo ovdje je velik problem vuk
hrvoje:
Zašto mislite da ovaj gore istarac sa slike nije radni pas? Možda je i navedeni uzgajivač napravia pravi posao sa svojim psima, i ima vrhunsku kvalitetu i u radu? Po meni je ovaj pas od svih što sam do sada vidio najbolji primjer pravog originalnog istarca. Pogledajte samo čistoću i bjelinu. Kapa do poda
Radan:
neke sitnice ćine razliku .svak ima svoje mišljenje o ukusin ne raspravljamo a standard kaže svoje
Radan:
istarski kratkodlaki gonic.po svin anketama naj popularniji pas vodeci po prijavljenim leglima jedan od najbrojcaniji u lovu naj lipsi izlozbeni pasa.i od voliko vlasnika ,uzgajivaca ,ljubitelja i niko nema sta rec o istarcu,niste valjda svi na ceki ako jeste onda najbolje u dalmaciju nema ceka samo u debelu ladovinu a srnecu divljac pustite nek se tovi za zimu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju