Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (104/207) > >>

lucky:
Što se tiče vlage i nedostatka sunca, ukoliko je to mogući razlog, onda su ispunjeni uvjeti za nastanak takvih poremećaja jer sunca u ovom periodu godine gotovo i nema ovdje gdje živim a i zadnjih tjedan dana kiša je skoro pa stalno padala. Ono što sam mogao napraviti da mu bude udobno to sam napravio, jedino mi preostaje da ga jedno vrijeme pokušam preseliti na neko osunčano mjesto. Veterinarka koju sam posjetio mi je također dala hranu za koju tvrdi da ne zahtjeva nikakve posebne dodatke u prehrani a s obzirom na cijenu od 180 kuna za 4 kg, moguće da je u pravu.
Možda sam u ranijem postu naveo krivo da se radi o jednoj nozi jer na jednu povremeno šepa dok je i druga lagano zakrivljena, ali na dodire ne pokazuje nikakve znakove boli, malo sam zabrinut, pa bi volio savjete ako je moguće i od lovaca - veterinara, unaprijed hvala.

peca:
daji mu ad kapi

ante kula:
kolega moguce da je rahitis ili slabljenje kostiju,to se dogadja ako kuja za vrijeme skotnosti nije hranjena kvalitetno i kolicinski..tako je meni bilo s jednim trobojcem malim,odveo ga ja veterinaru,dao mi tablete(zaboravio kako se zovu) i davao svaki dan i proslo..kao da ga nikad nije ni bilo.. posavjetuj se sa veterinarom..

Radan:
lucky otiđi kod veterinara neka mu da nekciju kalcija i vitaminski pripravak nemoj davat puno hrane da je debeo a tablete kalcija poslije daji i šta više da je na suncu

lucky:
Evo mene, napokon sam uspio odvojiti koju minutu i za forum, u četvrtak sam postao ponosni tata jedne preslatke djevojčice pa sam malo zanemario lovačke aktivnosti, a to znači   gemist nekoliko dana ali ipak sam jutros bio u lovu  d7, e sad ono što se nadovezuje na moje ranije postove oko krivih nogu mog štenca Bena, zahvaljujem na savjetima kolegama Caliji, Peci, Anti, Radanu i Draženu, pa ću vam odmah reći da je Ben kao maneken, lijepo vrijeme bez vlage, sunce, hrana prema savjetima, i jednostavno nemogu vjerovati za koliko kratko vremena se stanje popravi, kad se malo saberem postavit ću i fotke da vidite o čemu smo pričali   z10               

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju