Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Harry P.:
lucky, kao prvo čestitke na prinovi, a kao drugo drago mi je da ti se i z2 oporavio.
P.S.
sad ćeš malo biti razbacan na dvije strane pa će ti dnevni raspored biti maksimalno popunjen... happi
lucky:
Hvala Harry, ma stići ću ja to već nekako, ima tu još i dva odrasla psa a i posao mi nije baš neki da mi ide u prilog
Calija:
zagi
best of habek:
--- Citat: lucky - 01. 11. 2009. 21:53:17 ---Evo mene, napokon sam uspio odvojiti koju minutu i za forum, u četvrtak sam postao ponosni tata jedne preslatke djevojčice pa sam malo zanemario lovačke aktivnosti, a to znači gemist nekoliko dana ali ipak sam jutros bio u lovu d7, e sad ono što se nadovezuje na moje ranije postove oko krivih nogu mog štenca Bena, zahvaljujem na savjetima kolegama Caliji, Peci, Anti, Radanu i Draženu, pa ću vam odmah reći da je Ben kao maneken, lijepo vrijeme bez vlage, sunce, hrana prema savjetima, i jednostavno nemogu vjerovati za koliko kratko vremena se stanje popravi, kad se malo saberem postavit ću i fotke da vidite o čemu smo pričali z10
--- Kraj citata ---
Čestitke mladome tati od Dražena i family. zagi zagi zagi
isto tako puno sreće i Benu :hundtrinkend:
Radan:
a štaje istarđije ništa od vas disu istarci di je lov di su doživljaji ili ništa od svega tog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju