Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (111/207) > >>

lovacpd:
Istardzije, evo jedna slicica, nadjoh je kod sebe u racunaru

Radan:
pozdrav za sve sejfo šta se tiče tvog pitanja mislim da se nebi dobilo ništa to jest ni kratkodlaki ni oštrodlaki a ukoliko bi se dobio dobar pas onda nastupaju problemi .ova slika pasa mi je poznata ta linija glave mislim da je blizu lakiju

Radan:
jedna moja ženka koja je okoćena u mene i ponovo vraćena nakon 2 ipo godine.... fre

santa keta:
Hvala za detaljnije informacije Radanu i Racicu, Imas li Radoslave koju sliku tih pasa od Lakija mozda toga Lorda ili kojeg drugog i sta mi mozes reci o njihov radu. Hvala. Zaboravih reci Radanu da je veceras Stela savrseno gonila zeca i napravila puni krug po jako krsevitom i totalno zaraslom terenu. Ima nevidjeni temperament, zelju za trazenjem i kad ga izgubi, nos, a sta ce od nje biti ukoliko duze pozivi. Nece faliti. Pozdrav.

lovacpd:

--- Citat: lovacpd - 04. 12. 2009. 20:15:41 ---Istardzije, evo jedna slicica, nadjoh je kod sebe u racunaru

--- Kraj citata ---
Ne znam da li je...ali ne vidjeh slicnosti sa recimo slikom vuka-gare, tvojim prikazanim psima....
slika nastala slucajno, mislim da ju je slikao moj brat , tako da cu ga prvom prilikom pitati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju