Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (116/207) > >>

nostromo:
A bi li vas dva starijih kolega ucinila uslugu meni mladjem pa jednoga ostrodlakog istarca ili baraka odveli u frizeraj na mini val pa da ga ja dovedem svojoj zeni kao fox terijera kojeg ona zeli a ja imam gonica par nedilja godisnje ;D  z10

SEJFO:

--- Citat: nostromo - 18. 12. 2009. 23:07:19 ---A bi li vas dva starijih kolega ucinila uslugu meni mladjem pa jednoga ostrodlakog istarca ili baraka odveli u frizeraj na mini val pa da ga ja dovedem svojoj zeni kao fox terijera kojeg ona zeli a ja imam gonica par nedilja godisnje ;D  z10

--- Kraj citata ---

nemoj se ljutiti al imaš veći izbor u terijerima, nego u ovim našim, a i sličniji su! hao hao hao hao

santa keta:
Kako znas Radane da sam u kolicima, a ovaj snijeg u Mostaru, te hladnoce, za mene su vrlo teske i gotovo pogubne zbog mog slabodisajnog problema, (krvni sudovi se skupljaju a godine cine svoje), ali ja se ko nedam, pa se veoma cesto nahladim ali u 99 % slucajeva zbog izvodjenja pasa.Da vise ne bi o tome.
Šta bi sa Leom, je li ti ziv Fah od Grubisica i kakav je, kujica koja mi se posebno svidjala kod tebe kad sam dolazio a ostala je kod tebe je Bistra (ona sa dugim usima i finim eksterijerom), i ko su njeni roditelji i kakva je ona  u radu. Za one velike ne treba trositi vrijeme, samo rijeci hvale.
Pozz..
--- Citat: Radan - 18. 12. 2009. 12:18:59 ---pozdrav santa keta kako si mi prijatelju u ove ladne dane,pa planiram za slijedeću sezonu jedno leglo od Bosa unuka u mene ženka Alka i Lakijev sin ili unuk pošto mi je Leo nestao pa sa sad neznam šta će bit.od Bosa tri unuke imaju u mene i prijatelja eksterijer ie odličan a u radu su vrhunske.a od lakija postoji sin u mog kuma pa ako uspijem to sve složit očekivan leglo koje bi tribalo biti extra.

--- Kraj citata ---

laky:
pozdrav ekipi evo da se i ja malo ukljucim ko ce mi objasnit kako da ubacim slike jer ih nikako nemogu ubacit

Radan:
prvi snijeg.... rol
igra,igra,igra.....toliko su se najeli da nisu znali šta se događa....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju