Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Radan:
pozdrav za sve evo u mene dvadeset centi sniga.santa keta znam kakva je situacija nedaj se,ona ženka je išla kod prijatelja a vratio sam jednu stariju ženku, ona je izvaredna već lovi i ima ostrela prid njom,za Fax od grubišića izvaredan gonič malo više se zadržava ali mlad je i on je iša u dobra poznanika tako da su svi pasi u okolici.od bistre je otac moj Duk a majka je praunuka od Bosa.a Leo je nestao u lovu ima 8 dana bio je na tragu vepra samca i držao u mistu a ja neznajući pucam da ga vratim i nesvjesno pokrenem vepra i on nastavio gonit i od tada ni traga ni glasa ima vukova četvoronožni i dvonožni i sve se nadam da će kogod javit
Dragoslav Racic:
Pozdrav ekipi sa foruma nisam jos ubacio program da mogu smanjiti slike a bice ih iz lova jos. :bunny:
Dragoslav Racic:
Radane jel to planiras pariti Bosovu unuku sa onim psom sto je mene int.sto je kod nekog tvog kuma tj.rodjeni brat od Lane.Zao mi je sto si izgubio Lea.
Cuvitar:
--- Citat: Dragoslav Racic - 22. 12. 2009. 19:06:19 ---Pozdrav ekipi sa foruma nisam jos ubacio program da mogu smanjiti slike a bice ih iz lova jos. :bunny:
--- Kraj citata ---
Dobar ti taj Super Brno just U kojem kalibru su ti cijevi?
Radan:
pozdrav za sve račiću nema te dugo vidim lip ulov svaka čast.ako uspijem od ove dvije ženke jedna će sa Dukom a druga sa Laninim bratom . kakvi su štenci od Lane može slika.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju