Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (118/207) > >>

Dragoslav Racic:

--- Citat: Cuvitar - 22. 12. 2009. 22:53:08 ---Dobar ti taj Super Brno just U kojem kalibru su ti cijevi?

--- Kraj citata ---
Super brno je u kalibru 12x7,65 ja sam promijenio dosta pusaka al za moj nazin lova i teren na kom lovim naj zadovoljni sam sa kombinovanim puskama.Pozdrav.

Dragoslav Racic:
Radane imam kujicu od Lane i Azora ali ju jos nisam usliko nikako da stignem po danu.Pozdrav.

SEJFO:

--- Citat: Dragoslav Racic - 23. 12. 2009. 17:29:40 ---
--- Citat: Cuvitar - 22. 12. 2009. 22:53:08 ---Dobar ti taj Super Brno just U kojem kalibru su ti cijevi?

--- Kraj citata ---
Super brno je u kalibru 12x7,65 ja sam promijenio dosta pusaka al za moj nazin lova i teren na kom lovim naj zadovoljni sam sa kombinovanim puskama.Pozdrav.

--- Kraj citata ---

Još kad bi skinuo koju kilu,,,, puška -karabin bi bio  ubojitija!!!!

Cuvitar:

--- Citat: SEJFO - 25. 12. 2009. 18:13:53 ---
--- Citat: Dragoslav Racic - 23. 12. 2009. 17:29:40 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Onda bi izgubio na kinetickoj energiji ;D

Dragoslav Racic:

[/quote]Meni moje kile nesmetaju a puska je dovoljno ubojita to se vidi i na slici jel za dobru ubojitost kako ti kazes  mnogo je bitnije  dobro oko nego kile.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju