Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
SEJFO:
pozdrav!! ;) d4 d4
nećete mi virovat,,,, al baš takvog ja psa imam,,, sad jel slučajno il namjerno,, ne mogu vam reći al ću postavit slike pa procijenite,,,!!! (na baracima ;) ) zagi zagi
Malo se šalim al ste sve u pravu!!!! A da imam psa (kuju) to je istina!!!! ;) ;) zagi zagi zagi
TUROPOLJE:
Šta se tića Istarca vidim prekrasnog psa , zanima me samo ako se može prokomentirati pas koji je osvojio 2 mjesto :smil4226ce1d491b5: Eksterijer ..
hrvoje:
Pas koji je osvojio drugo mjesto... Po mom mišljenju, jako dobar mješanac posavca i balkanca. Bio sam prisutan pa sam ima priliku vidit uživo. I nije bio jedini takav
predocrljen:
--- Citat: dr.natterwald - 19. 03. 2010. 18:44:36 --- z2 nema gonje...nema trke ... z2
sa trapavim,težim,koščatijim ,loše uglovanim.krivih stavova nogu,"dužim psima",psima jakih širokih prsa....još ako mu je jak vrat povezan sa puno mišića,lopatice itd.... (mišićje u kondiciji psa (suho,ocrtano) pas treba davat dojam vitkosti,dobro ocrtanih mišića,suh,tanjega kostura.
ovo dužim psima se gledaju leđa kako su povezana itd.....
mislim da nekima treba crtat------- >:( >:( 8)
ima jedna izreka kod moje babe; usukan i "mršav" to je lovetiji pas a prase je prase !!
--- Kraj citata ---
predocrljen:
--- Citat: Radan - 19. 03. 2010. 19:03:35 ---dr.natterwald u pravu si i puno toga objasnio sa stručne strane ali nemožemo kriviti i one šta ne poznaju ove terene i šta neznaju šta je ljuti kamen,i šta neznaju šta su mekana leđa šta su zečije šape teška građa tjela
--- Kraj citata ---
josip i bobi sin duka i done 7 miseci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju