Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (172/207) > >>

Radan:
kvalitete ima a sada početi i radit na kvaliteti eksterijera,nije sve u lovu ajmo poradit malo i na eksterijeru  pokušat od ovi neradni dana obaći ove ljude i vidit šta ko ima i naći odgovarajuće jedinke za daljnji uzgoj.naši pasi daleko su najlipši i najtraženiji pa učinimo da tako i bude,posjetite prijatelje vidite popijte popričajte i stvarajmo kvalitetu .nemojte dozvoliti da nam pasi budu osakaćeni sa radom ili eksterijerom

panj:

--- Citat: 123damir - 09. 05. 2011. 20:09:53 ---radan je bez riječi ,a kvalitet se vaga u dvanaestom misecu,vidiš radane da nisan bumbija do rane zore nebi zna ko je panj,pozzz

--- Kraj citata ---
Damire svi te hvale šta je je. Ali isto mi je drago bilo kad je Pero reka da nisi ima pasa niti imaš koji može konkurirat Nataši. Nažalost nje više nema da to možemo i usporedit. A ovo šta sad iman kad bi ja ocjenjiva to bi bilo -2. Ali samo neka ja riješin neke stvari onda se bacan na školovanje jednog istarca da u najmanju ruku bude najbolji u našem kraju.

Radan:
iz jake konkurencije uvjek se rađa i kvaliteta i nadam se da ćemo se jednom vidit i pustit pase u teren

123damir:
E pero je reka ovo reka ono ,ja se nikad ne takmičin čije je bolje a čije gore
istina volija bi skinuti radana na utakmici i to mi je jedina želja,a peru cijenim ka prijatelja a koje je bolje to je teško reći.Ja san tek nakon četiri godine donija zaključak koje je najbolje od mojih sadašnji pasa,tako da je teško uspoređivati.Čuja san ja svašta a ove godine san ima i prilike loviti sa raznim grupama i pasima pa ih je bilo toliko nahvaljenih a nisu ni do kolina najgoremu iz mog jata pa je bilo tvoji brži tvojih više tvoji željnjiji tvoji iskusniji i sl,a podizanje je podizanje i nema tu mudrosti ili zna ili nezna, to je sve šta ko voli i kriteriji su različiti,dabogda da i ti nešto izvučeš pa da imamo za kupiti pravu krv,bilo bi mi drago.Pazi i ne slušaj hvalospjeve sam se uvjeri i rezultati sve govore,
pas koji u lovnome danu ne digne dva zeca sa loge loš je materijal a sve ostalo je pumpanje..pozzz lovija san ja i iza nate i podizali zeca kud je prolazila horda lovaca i pasa tako da je sve moguće i uvik ima bolji od boljega a onaj sa kim je vlasnik zadovoljan taj je najbolji.

nostromo:
Ja san jucer bija u Damirovom kraju gledat sebi nekog istarca. Damir ce znati od koga je jer je covik lovocuvar u njegovom lovistu. U leglu su svi stenci bili tocno onakvi kakvoga san zelija osim jednoga a ja san bas toga sebi odabra ;D. Vidit cemo sta ce biti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju