Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
123damir:
krv ti je dobra sad jesi pogodija to ćeš viditi i sam ja sam ih vidija dok su bili mali skroz morat ću opet pogledati činili su se lipi štenci mater im je odlična radna kuja -sritno
nostromo:
--- Citat: 123damir - 30. 05. 2011. 14:16:31 ---krv ti je dobra sad jesi pogodija to ćeš viditi i sam ja sam ih vidija dok su bili mali skroz morat ću opet pogledati činili su se lipi štenci mater im je odlična radna kuja -sritno
--- Kraj citata ---
Ja san gleda sebi uzeti najlipsega. Ako vec ne bude radija da ga bar gustan gledati ;D. Odabra san najklepavijega sa najduzon njuskon, cilja san nekako da slici na mater.
Cuja san da je kuja dobra a muzjaka znan od prije i vidija san da daje dobre stence.
Ako ces ici gledati u sljedecih dan-dva onda obrati paznju na onog jedinoga sa flekon na boku, taj bi triba biti moj, svaki savjet je dobrodosa.
123damir:
pogledat ću ih sigurno baš u subotu san reka anti da moran ih viditi,a savjeti šta će ti sam biraš i sam guštaš pa kad pogodiš onda ti je draže a ako fališ ljutiš se na samog sebe to ti je moje viđenje ja nikad ne slušan nikoga za pase jer to mi je hobi pa sam kako ti uspije a da je to posa onda bi sluša savjete ,tako ako pogodiš lipo ćeš guštat a ako fališ neće nestat svita -pozzz
123damir:
dobar odabir ,nostromo bija san danas
misel:
--- Citat: tomi - 15. 06. 2007. 12:30:57 ---Da li netko ima ili zna za leglo kratkodlakih istaraca. od radnih i eksterijernih roditeljač
--- Kraj citata ---
.evo ja cu imat stence za deset dana treba se okotit .pareno pod europskim prvakom kuja zečarka 0919243743 misel
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju