Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Max011:
Uigran tim. Posle petnaest minuta nalaze vepra.
Gabro:
Ne znam jeli to kut slikanja ali na prvoj slici onaj prvi istarac izgleda ko staford!! Širok prsni koš, kratke noge, mišičav, jaka vilica....fajter neki
Max011:
U pravu si deluje "terijerski".Nisam imao prilike videti staforda u lovu na svinje u domaćim loviŝtima ŝto ne znači da ih jednog dana neće biti. Do tada verujem da će istarci i dalje biti popularni goniči kod lovaca na svinje.
leon:
--- Citat: Gabro - 13. 02. 2019. 06:17:41 ---Ne znam jeli to kut slikanja ali na prvoj slici onaj prvi istarac izgleda ko staford!! Širok prsni koš, kratke noge, mišičav, jaka vilica....fajter neki
--- Kraj citata ---
Ima i takvih, Gabro, radni psi. Imao ga i moj prijatelj, odličan pas. I kod Posavaca se može vidjet takve.
Gabro:
Ma sve u redu ako je on radan sve 5. Malo je van tipa istarca, pogotovo glava jaka, vilica četvrtasta. Kad se pasa upre u rad od najranije dobi, dobra prehrana, vitamini zna se dobit jedinka koja tjelesno odudara od tipa pasmine. Proširi se prsni koš, vrat, leđa, mišična masa ojača...moj pointer je u špici sezone izgledao kao pantera, neka divlja zvijer. Vrat kao u bika, široke prsi, široka leđa, svaki mišič vidljiv, svaka tetiva....bilo ga lijepo vidit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju