Lovna kinologija > Lovne pasmine
Mađarska vižla
huntinggirl1:
drago mi je da nešto i ovde dešava,
ja takođe imam vižle i terijere, idealna kombinacija,
napišite malo o vašoj vižli, ko su roditelji, koliko je stara...
dobar pogled!
wolf:
--- Citat: evaeva - 06. 12. 2010. 19:32:26 ---Ovaj video malo mi djeluje apsurdno, ova lisica nije zaslužila takav tretman nakon odstrjela, barem ne da to vide svi na ovome forumu, prema divljači se treba odnositi sa poštovanjem.
--- Kraj citata ---
Malo, da zagovaram kinološkog kolegu Kolovsloga. Video nije ništa neobičan, to se događa u šumi, na terenu...Objavijo je na internetu i šta sada? Psi moraju, da se nekdje nauče radit...i na kraju krajeva, ne možeš ništa da nepraviš kad pas ima nagon i takvu prirodu u sebi...bolje nego da bi bježao od lisice i to sam vidijo fre
grga33:
--- Citat: wolf - 07. 12. 2010. 15:26:12 ---
--- Citat: evaeva - 06. 12. 2010. 19:32:26 ---Ovaj video malo mi djeluje apsurdno, ova lisica nije zaslužila takav tretman nakon odstrjela, barem ne da to vide svi na ovome forumu, prema divljači se treba odnositi sa poštovanjem.
--- Kraj citata ---
Malo, da zagovaram kinološkog kolegu Kolovsloga. Video nije ništa neobičan, to se događa u šumi, na terenu...Objavijo je na internetu i šta sada? Psi moraju, da se nekdje nauče radit...i na kraju krajeva, ne možeš ništa da nepraviš kad pas ima nagon i takvu prirodu u sebi...bolje nego da bi bježao od lisice i to sam vidijo fre
--- Kraj citata ---
to bih volio vidjeti kako pas bijezi od lisice imate li to snimljeno hao hao hao
kolovski:
Nema problema ni pri jahanju konja: z6
huntinggirl1:
e ovako nešto zaista nisam videla,
divno je videti,
čestitam vam,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju