Lovna kinologija > Lovne pasmine

Mađarska vižla

<< < (12/39) > >>

huntinggirl1:
drago mi je da nešto i ovde dešava,
ja takođe imam vižle i terijere, idealna kombinacija,

napišite malo o vašoj vižli, ko su roditelji, koliko je stara...
dobar pogled!

wolf:

--- Citat: evaeva - 06. 12. 2010. 19:32:26 ---Ovaj video malo mi djeluje apsurdno, ova lisica nije zaslužila takav tretman nakon odstrjela, barem ne da to vide svi na ovome forumu, prema divljači se treba odnositi sa poštovanjem.

--- Kraj citata ---

Malo, da zagovaram kinološkog kolegu Kolovsloga. Video nije ništa neobičan, to se događa u šumi, na terenu...Objavijo je na internetu i šta sada? Psi moraju, da se nekdje nauče radit...i na kraju krajeva, ne možeš ništa da nepraviš kad pas ima nagon i takvu prirodu u sebi...bolje nego da bi bježao od lisice i to sam vidijo  fre

grga33:

--- Citat: wolf - 07. 12. 2010. 15:26:12 ---
--- Citat: evaeva - 06. 12. 2010. 19:32:26 ---Ovaj video malo mi djeluje apsurdno, ova lisica nije zaslužila takav tretman nakon odstrjela, barem ne da to vide svi na ovome forumu, prema divljači se treba odnositi sa poštovanjem.

--- Kraj citata ---

Malo, da zagovaram kinološkog kolegu Kolovsloga. Video nije ništa neobičan, to se događa u šumi, na terenu...Objavijo je na internetu i šta sada? Psi moraju, da se nekdje nauče radit...i na kraju krajeva, ne možeš ništa da nepraviš kad pas ima nagon i takvu prirodu u sebi...bolje nego da bi bježao od lisice i to sam vidijo  fre

--- Kraj citata ---
to bih volio vidjeti kako pas bijezi od lisice imate li to snimljeno  hao hao hao

kolovski:
Nema problema ni pri jahanju konja:  z6

huntinggirl1:
e ovako nešto zaista nisam videla,
divno je videti,

čestitam vam,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju