Lovna kinologija > Lovne pasmine

Mađarska vižla

<< < (15/39) > >>

zmajcom:
ja imam vižlu 4g,koliko sam zadovoljan s njom!?? pa rekao bih ocjenu 3,zašto,prvenstveno ferma joj je kratka(u metrima a i u vremenu stajanja),mada su joj roditelji odlični lovni psi,bio sam u lovu i s braton od moje kuje čista 5ica,dal je u nosu problem neznam,dal je u meni opet neznam  ččč.ide ona u vodu i u sred zime,nisam baš vidio da je zimogrizna,al mi je mekana u trnju...poslušna je pravo(što je starija to je bolja),nije potrebna šipka za dresuru(bar meni ne)osjetljiva je na glas(č: povišen ton).sve u svemu lijep pas al moj idući pas je bretonac just

nostromo:

--- Citat: huntinggirl1 - 31. 01. 2011. 23:30:54 ---lepo, od kojih je pasa.

--- Kraj citata ---

Ne znam, jos nisan dobija papir. Pasce je stiglo "poluiznenada" iz Vojvodine i ceka se eksportni rodovnik. Kad ga dobijem objavit cu ga.

Mozete li vi odgovoriti malo na ovaj post od zmaja, odnosno opisati nam malo kako radi vizla. Meni je to zanimljivo da znam promatrati sta se dogadja i je li to dobro ili lose.

A glede ovoga o lipoti, pa meni je Vizla daaleko najlipsi pas kojega san vidija pa ako i ne bude radan vodat cu ga u setnje da odmorim malo dušu.

huntinggirl1:
rad vižle se ne može porediti sa radom bretona, a ni sa ostalim rasama lovnih pasa,
njen rad je specifičan, ne ide brzo ni daleko, ne trpi grubost i dovoljno je povisiti glas, individualno od psa do psa, kada staje u marku, kada stane prvi put to je do kraja života, ne promašuje, ima pasa koji u 18 mesecu prvi put markiraju, a kasnije nikada ne promaše divljač,
laka je za obuku, privržena i veoma umiljata,

nadam se da sam vam pomogla, ako još nešto hoćete da čujete, kažite, ako znam veoma rado ću vam pomoći,

ps. čestitam vam na odabiru rase, gospodski će te loviti i uživati u lovu,
Dobar Pogled!

nostromo:

--- Citat: huntinggirl1 - 31. 01. 2011. 23:30:54 ---lepo, od kojih je pasa.

--- Kraj citata ---

Evo rodovnik...

pozz

huntinggirl1:
nadam se da će te biti zadovoljni,
ne poznajem te pse, ali rad i ne brinite

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju