Lovna kinologija > Lovne pasmine

Mali minsterlander

<< < (5/62) > >>

dean:
Dobar dan, ja sam dora.... Tako bi trebalo krenuti predstavljanje u za to predviđenoj rubrioci... Pa onda slijede pitanja...  d4  z10

zelenko:
Pozdrav
Trebao bih rapidan odgovor jer sutra idem po malog minsterlandera. Ima ga kolega u LD-u i od njega kupujem. Vidio sam mu kuju u lovu i ja sam oduševljen.
Ima dobru fermu, aportira bez problema, zavlači se u kupinu, nema veliki radijus kretanja, mirnija narav, nije prevelik niti premali. Sve karakteristike koje meni odgovaraju.

Pitanje: Dali da uzmem žensko ili muško štene?
Radije bi muškog ali si mislim možda su samo ženke tako mirnije naravi.
Negdje na netu sam pročitao da moraju glavu imati čisto smeđe boje? Neznam dali je to istina. Ma nije mi do exterijera ali bi sve o njima volio znati.
Eto sutra idem izabrati jedno od 7, pa neznam kojeg, ni šta bi M/Ž
Nadam se da netko večeras odgovori na ovaj post. Hvala

Tyger:
Ako bas nije bitan eksterijer ili spol..dodjite do psica, i dva puta lupite dlan o dlan i promatrajte ih malo, nakon toga se odmaknite da vas ne vide i opet pljesnite, sko koji dodje pogledati sto je to bilo tog uzmite.. z2

nazime:
JA bih radije muško. Ako se ne misliš baviti uzgojem uzmi muškog. Privrženije ili ne, mislim da to i nije toliko bitno. Ženke kad se tjeraju, nema lova s njima, a i ne treba ti čopor pasa pred lesom.

HunterDon:

--- Citat: zelenko - 27. 11. 2009. 20:39:25 ---Pitanje: Dali da uzmem žensko ili muško štene?

--- Kraj citata ---

Moj izbor je uvijek žensko! d4 Mužjak se tjera cijele godine, dok ženka samo 2 puta u godinu dana!!! dr.i

Inače, promatraj štence u igri... npr. pljesi (kao što kolega kaže) ili neka ti padnu ključevi pa promatraj reakciju... zna se desit da u leglu ima i plašljivih štenaca... z10 Ovako ti je veća vjerojatnost da izbjegneš takvo štene!!!

Kad štene stigne, naravno da očekujemo fotke!!! d1 d1 d1 :smil4226ce1d491b5:

Pozdrav!!!

HunterDon

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju