Lovna kinologija > Lovne pasmine

Mali minsterlander

<< < (4/62) > >>

aamizi15@htnet-dsl:
lovim 2sezone s m. minsterlanderom zeca i fazana. Super radnik ne baš čvrsta ferma, loše aportira,možda i moja greška.KUpljen kod gos.Hlada u Kraljevcu na Sutli. Ukupno + i - = zadovoljan lovac.

tvist:
prodajem štence malog minsterlendera,stari dva ipo mjeseca d7

kamičanin:
danas sam imao zadovoljstvo posmatrati psa ove rase,mužjaka Arona,vlasnik i vodič g.Darko Prokeš iz Osijeka,koji se takmičio kod nas u Šapcu na Memorijalu Zorana Zokija Stankovića i dr Mladena Mladenovića,osvojio drugo mesto u svojoj bateriji sa ocenom vrlo dobar-izuzetno vodljiv,temperamentan, dobrog kretanja i postavljanja na vetar,kao i odličnog nosa-marka na zeca,a danas je dan bio jako težak za rad u polju.Čestitke !!:Copy of prima: 1liga

Tava:
Malog mistera ima jedan moj prijatelj i često smo lovili zajedno i zeca i fazana. Pas je ne za 5 nego za čistu 10-tku. Ima čvrstu fermu, odličan aport i zeca i fazana. O njemu sam pisao već na jednu drugu temu da je odloživ tj. može ga se povesti sa sobom u lov na visoku divljač. Prošle godine je položio ispit na krvni trag pa je nakon toga odradio veći broj uspješnih potraga, a vlasnik je sklopio nekoliko ugovora sa okolnim LD, tako da svake godine na uštrb toga lovi u svakom od njih. Po meni pas za poželjeti. Da ne zaboravim da je odrađivao i prepelice, a oprobao se i bio uspješan na kamenu u lovu na jarebice. Iako po meni za dalmatinski kamen ima malo prekratke noge, pa je Pointer daleko bolji. Pas je kupljen u Vinkovcima, a otac je također vrlo uspješan u radu na krvavom tragu sa brojnim uspješnim potragama. Nadam se da sam pomogao, jer se radi o svestranom psu i bilo bi mi drago da se ta pasmina proširi u ovim našim krajevima.

Pozdrav

PS  Uzgajivač se zove Prešaković Marko

dora:
dobar dan ja sam Dora!
A sad sljedi pitanje:
Zna li ko jel ima u blizini os ili u os mogucnost da s ekupi mali misterlander i jel zna ko ima tog uzgivaca?! :hundtrinkend:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju