Lovna kinologija > Lovne pasmine
Njemački kratkodlaki ptičar
slobodan:
nikolad@svidja mi se boja tvoje keruse i ja sam trazio ovakvog psa...imas neku bolju sliku...gde bih mogla cela da se vidi,mislim u stavu??mozda neka marka,a sto se tice aporta,svaka joj cast,usla je na minus u vodu,prilicno je hrabra...
SEJFO:
--- Citat: Harry P. - 17. 01. 2010. 01:19:14 ---Ma ja sam ti rekao da se meni ne žuri ali mi žao Džoa. Doduše rekao si da je on imao već igranku pesi
--- Kraj citata ---
Žuri mu se...... 100%,, samo se folira,,,, nestrpljiv je.... daj mu riješi to BRAON štene ...pliz !!!! zagi zagi zagi zagi
prepelicar:
--- Citat: SEJFO - 17. 01. 2010. 21:28:54 ---
--- Citat: Harry P. - 17. 01. 2010. 01:19:14 ---Ma ja sam ti rekao da se meni ne žuri ali mi žao Džoa. Doduše rekao si da je on imao već igranku pesi
--- Kraj citata ---
Žuri mu se...... 100%,, samo se folira,,,, nestrpljiv je.... daj mu riješi to BRAON štene ...pliz !!!! zagi zagi zagi zagi
--- Kraj citata ---
Ja to nemogu da mu resim samo priroda videcemo kakvi ce da budu! Stene ga ceka!
prepelicar:
--- Citat: nikolad - 17. 01. 2010. 20:06:09 ---Ina - zimske čarilije
--- Kraj citata ---
Kolega Nkd nije za aport sa snega i leda a narocito za izivljavanje da donosi grane i uvek pas mora da se osusi posle ovoga! Nadam se da kuji nece biti nista ali dugorocno ovo joj skracuje vek provereno zato kolega Labradora ili nesto sto je napravljeno za to! Jednom kolegi sa drugog foruma zamalo je stradala kerusa zbog ovakvih igara kod njega je lopta bila u pitanju! mad
SUMO:
Drinski,
pa nije nemac nezna kucna verzija za fotelju kraj kamina!
Slazem se da hladnoca i led skracuju radni vek i zivot pasa, ali jebes nemca koji nece uci u vodu pod bilo kakvim uslovima.
Sto rece moj matori - tad je bolja zenka, jer muzjaku `alat` zakacinje santu ili polomljeni led kada izlazi napolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju