Lovna kinologija > Lovne pasmine
Njemački kratkodlaki ptičar
prepelicar:
Slazem se kad fazan padne u vodu ili patka ali grana na minusu! Moji ulaze u vodu u svim uslovima ali ja to izbegavam ima leto kad se trenira!
nikolad:
Nije plivala, nego je pregazila led, dok je voda bila oko pola metra od obale, a ostatak površinski otopljen led. Nikako nebih dozvolio da plivaju. Inače, voda je njihova slabost. Vole vodu više nego ceo svet. Nemam boljih slika, ali (biću iskren) forma nije vrhunska. Evo jedne fotke od ranije.
best of habek:
UNUK - BAKA - MAMA -zajedno u lovu
Tri prijatelja iz LU Jelen Draganovec-Koprivnica ,Zlatko,Dražen i Igor u lovu na nisku divljač koriste
"familijarnu vezu" pasa -na slici Zlatko i "unuk" -Lari , u sredini Dražen i "baka" -Cara te Igor s "mamom" -Bakra.
slobodan:
ja iskreno mog psa nisam nikad pustao u vodu a da napolje nije iznad 10 stepeni....bolje da izgubim pluvku ili fazana nego psa...a ovako ulazi i aportira bez problema....
nikolad@sto se tice keruse,meni se iskreno svidja pre svega boja dlake,jer obozavam nemce sa belom dlakom i cisto braon....e sad struktura,niko nema savrsenog psa,npr.ja sam hteo da moj pas poraste bar jos nekih 3-4 cm ali nije....meni je odlican ovakav i ne bi ga menjao nizasta....bitno je da ti je pas prijatelj a ostalo dojde sam od sebe,naravno samo radom...jer bez muke nema nauke...
pozdrav....
slobodan:
ajmo ljudi.....dajte neke slike....izvodite li vase ljubimce malo u setnju....evo sa jucerasnjeg treninga.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju