Lovna kinologija > Lovne pasmine

Njemački kratkodlaki ptičar

<< < (96/134) > >>

Zeiss:

--- Citat: tur338 - 15. 10. 2014. 15:26:24 ---Ako se pas boji pucnja nije za daljnu reprodukciju jer ce kad tad opet
izbaciti tu manu.Moje skromno misljenje. zagi

--- Kraj citata ---
Slažem se s tobom, ali znaš kako kažu, nada umire posljednja, a ja se stalno nadam da će ipak prebroditi taj strah. Ako ne, onda nek čuva dvorište doma  z6

tur338:
Proslo je kroz moje dvoriste puno pticara sa svakakvim manama
i od poznatih i nepoznatih uzgajivaća i koji su se bojali pucnja
nije bilo pomoci cak nakon 2-3 godine mucenja i nade.
Tak da kada uzimate stene plješćite i lupajte po zdjelici i sl.
Pa koji se boji eliminirate ga iz odabira.Nije pravilo ali moze pomoci.
A ostalo je trosenje vremena,zivaca i love. zagi

Zeiss:
Tako će i biti. Ova je već imala 1,5 godinu kada sam je dobio i već mi to nije bilo baš po volji, ali ajd uzmem je pa da vidim šta će biti, međutim ništa. Više ne uzimam nikakvog psa na poklon ako sam ne biram i ako nije štene, to mi je bila škola  >:(.  zagi z10

fazan III:
moja se ne boji pucnja probao iz malo kalib. pištolja,ali je za sada luda za misevima u polju,svaku rupu onjusi cak je na jednoj rupi bila u nekavoj nazovimo to"fermi".u nedelju moje društvo ima obavezno gađanje glinenih golubova prije početka lova na fazane,pa mislim da cu je povesti sa sobom da vidim reakcije na šus i puške i kak ce se ponašat u situaciji gdje je malo veca skupina ljudi.

grom:
Ne vodi psa na streljanu već trening u polju,samo ti i ona. Pucaj kad bude malo dalje,ne poviše ušiju. Za ovu drugu kuju koja se tako strašno boji mislim da je kasno. Kad se uzme živo i veselo štene onda treba paziti i polako se nauči na sve. Najprije pljeskanje rukama,pa stapom po kakvom limu,poneka petarda iz daleka itd.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju