Lovna kinologija > Lovne pasmine
Njemački kratkodlaki ptičar
SUMO:
Steta sto se ne vidi iz profila. Deluje lepo i vrhunski odnegovano. Sija se sto bi rekli.
Inace ima plitke grudi, bez obzira sto je mlado, okacicu sliku 4 meseca stare kujice grudni kos za medalju. Jos da je samo uslikam, previse je zivahna :)
john deere:
što se tiče opisa ovog šteneta mislim da je preuranjeno govoriti o takvim stvarima tako ozbiljno,znamo jako dobro u kakvim se sve procesima nalazi štene tijekom odrastanja,pa nam svaki čas izgleda sad ovako ,sad onako(leča ,prsa,glava,) i stalno iščekujemo kakav će biti, a moje mišljenje je da za neku ozbiljnu i tzv. zaključnu ocjenu treba ipak pričekati i do 8-9 mjeseca života šteneta,s tim da je ovo slikano tek toliko da se pokaže pas,ali čemo vam uskoro pokazati neke nove sličice. d4
P.S. ovo piše vlasnik psa. samo da se zna! ;)
john deere:
evo i jedna stranica za ljubitelje kratkodlakih njemaca. Na njoj imate rezultate i slike sa ovogodišnjeg IKP-a 2007. održanog u Austriji!
http://www.deutsch-kurzhaar.de/
Zoran:
--- Citat: john deere - 10. 10. 2007. 20:03:47 ---što se tiče opisa ovog šteneta mislim da je preuranjeno govoriti o takvim stvarima tako ozbiljno,znamo jako dobro u kakvim se sve procesima nalazi štene tijekom odrastanja,pa nam svaki čas izgleda sad ovako ,sad onako(leča ,prsa,glava,) i stalno iščekujemo kakav će biti, a moje mišljenje je da za neku ozbiljnu i tzv. zaključnu ocjenu treba ipak pričekati i do 8-9 mjeseca života šteneta,s tim da je ovo slikano tek toliko da se pokaže pas,ali čemo vam uskoro pokazati neke nove sličice. d4
P.S. ovo piše vlasnik psa. samo da se zna! ;)
--- Kraj citata ---
upravu si gazda!
sad se ljepo, u moj-pas moji psi, otvori novu temu i salji slike svaki tjedan heheh jednu po jednu! z7
ikova371:
--- Citat: SUMO - 10. 10. 2007. 19:38:46 ---Steta sto se ne vidi iz profila. Deluje lepo i vrhunski odnegovano. Sija se sto bi rekli.
Inace ima plitke grudi, bez obzira sto je mlado, okacicu sliku 4 meseca stare kujice grudni kos za medalju. Jos da je samo uslikam, previse je zivahna :)
--- Kraj citata ---
jel to govoriš za brika il za ovog smečeg štenčiča
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju