Lovna kinologija > Lovne pasmine

Njemački kratkodlaki ptičar

<< < (19/134) > >>

SUMO:
Mislio sam na smedjeg. Momci, iako imam malo godina, kroz ruke mi je proslo mnoogo nemaca. Slazem se da su stvari kod stenadi relativne i da se menjaju iz dana u dan, medjutim dubina grudnog kosa je pored istrcavanja i plivanja limitirana genetikom.Kad uslikam pse koje imam, nastavljamo diskusiju, vazi seč

john deere:
naravno da čemo nastaviti diskusiju. Javit ću vlasniku psa, a i on je rekao da će ga slikati u boljoj poziciji pa ću stavit slikice. Jooooj, a tek kad je nabavim njemca, di će nam biti kraj!! Onda ih dovedemo do tebe u Srbiju na stručnu procjenu! z10

SUMO:
Nema problema. Ne morate u Srbiju, spustite se do Klapne u Hercegovinu i on ima ponesto iz moje odgajivacnice.
Ili provrtite knjigu Istorija KD Zadar, pa na negde pri kraju na skoro pola strane ima jedan u tipicnoj marci na skoro pola strane, pise Aris....zbog njega je cika Jovica presao na nemce... ili pitajte Ivu Govorcina sa kojom je kujom osvojio kup Sv.Huberta 1986 ili 87, to sam zaboravio pa procenite vi malo moje, da ne bude samo ja pala.udim :)
i ono sto sam zaboravio u prethodnoj poruci a tice se ,krajnjeg` izgleda steneta - kad bi odgajivac znao koje ce biti najbolje, samo bi on imao sampione :) z1

Viktor:
Lijepi psič  :)

Ja imam još jednu kujicu uzeo sam ju pred 10 dana od Harija, otac je njegov Jeck Lardowik, bila je u njegovom kombiju, ima osam mjeseci jučer sam imao marku na jarebice na 15 metara. Stil zanimljiv  ;D nos isto tako  ;D no vidit čemo  z30 z30
Uzet ću fotič pa ću probat nešto uslikat.

Pozdrav Viktor

dean:

--- Citat: Viktor - 12. 10. 2007. 08:34:39 ---Lijepi psič  :)

Ja imam još jednu kujicu uzeo sam ju pred 10 dana od Harija, otac je njegov Jeck Lardowik, bila je u njegovom kombiju, ima osam mjeseci jučer sam imao marku na jarebice na 15 metara. Stil zanimljiv  ;D nos isto tako  ;D no vidit čemo  z30 z30
Uzet ću fotič pa ću probat nešto uslikat.

Pozdrav Viktor

--- Kraj citata ---
Ja se pozivam da to dođem vidjet.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju