Lovna kinologija > Lovne pasmine

NJEMAčKI OŠTRODLAKI PTIčAR

<< < (30/59) > >>

KREC:
Takvi trajleri su dobri za lov ako ces ti ici za njima sa mopedom ili dzipom i pucati ko kauboj  hao A zamisli sebe da uzmesh stap i da mlatis po zbunju,trsci,kukuruzu i trcis ko bez glave i rasterujesh fazane !!! e tako taj lov izgleda i zato jos jednom probao sam svashta i jedino mogu da potpishem za Vizlu i Labradora u zavisnosti ko voli ili ne voli marku.To su psi koje mozes stalno i opusteno kontrolisati a za rad na vodi su nenadmasni kao i po teskim minusima na fazana sto ja obozavam.Mislim na labradore,vizla je prelep pas,stabilan i sa dobrim nosem i takodje se sa lakocom lovi sve pa i zeceve. zagi Mirko

Wildwest87:
Pozdrav svima,evo mog Dzoa 23. napunio 12 meseci i pre par dana smo bili na izlozbi dobio oceniu odlican 5 i komentar od sudije da je pas snazne konstitucije i perspektivan.

sto se tice terena dobar je,ima cvrstu marku,rad pticara u cika cak i retko kad mu nesto ostane jedino nije ima prilike da se susretne sa prepelicom ali blizi se avgust i jedva cekam da vidim sta smo ja i on radili ovih meseci.

Hubert.ctg:
 bravooo  peso

snajper:

--- Citat: antoniog - 01. 11. 2009. 18:37:32 ---Ovo  je Kratkodlaki ptičar,kad se gleda u ovu sliku ččč

--- Kraj citata ---

pa ovo nema veze sa njemačkim oštrodlakim ptičarom,ako je dobar u lovu pomiri se sa time da je kratkodlaki ili križanac kratkodlakog i oštrodlakog i lovi dalje  zagi

snajper:

--- Citat: jura - 02. 11. 2009. 08:40:31 ---A ovo su prijatelji Danci sa svojim njemcima z2

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju