Lovna kinologija > Lovne pasmine
Oštrodlaki jazavčari
nazime:
Mrtvu DS grize i čupa, i mogao bi tako duuuugo i ne dosadi mu. Kožu od lisice isto trga i grize.
Jedini je problem što neće pustiti glas. Možda mu samo treba malo više vremena. Vidjet ćemo u lovu sa drugim psima.
Huntercro:
možda je tip koji samo šuti i pegla, ja sam imao jednu kuju alpskog brak jazavčara, na pogled odlična ali falilo joj dva zuba, ocjena dovoljana tek toliko da ju moš vodit u lov, ja nju u gater, ono ni glasa ali nema ni nje, ja traži okolo kad ona leži sa veprom u kaljuži i gleda ga na 10 cm ali ni glasa, ja tamo dignem vepra ona za njim ali opet ni glasa, ovi me moji zahebavaju jebo te tvoj pas itd itd. I prošlo tri godine on ni dabi pustio glas. I nakon tri pune godine ja tu kuju dam u dalmaciju negdje, kad zove čovjek za 6 mjeseci jel imaš još takvih ganja kuniće ko luda, laje, lisicu iz rupe izvlači, oštra do jaja i sad ti meni reci ko je tu lud????
kerber:
Dali si probao pustiti u gater u paru s psom koji oštro oblajava možda ga to pobudi ili nađi gater gdje je manja svinja pa ju potjeraj da bježi ispred njega ili još bolje da ju poganja drugi oštriji pas pa možda on priključi.
nazime:
--- Citat: kerber - 17. 09. 2009. 18:04:59 ---Dali si probao pustiti u gater u paru s psom koji oštro oblajava možda ga to pobudi ili nađi gater gdje je manja svinja pa ju potjeraj da bježi ispred njega ili još bolje da ju poganja drugi oštriji pas pa možda on priključi.
--- Kraj citata ---
Probano
Venator:
--- Citat: Huntercro - 17. 09. 2009. 17:20:00 ---možda je tip koji samo šuti i pegla, ja sam imao jednu kuju alpskog brak jazavčara, na pogled odlična ali falilo joj dva zuba, ocjena dovoljana tek toliko da ju moš vodit u lov, ja nju u gater, ono ni glasa ali nema ni nje, ja traži okolo kad ona leži sa veprom u kaljuži i gleda ga na 10 cm ali ni glasa, ja tamo dignem vepra ona za njim ali opet ni glasa, ovi me moji zahebavaju jebo te tvoj pas itd itd. I prošlo tri godine on ni dabi pustio glas. I nakon tri pune godine ja tu kuju dam u dalmaciju negdje, kad zove čovjek za 6 mjeseci jel imaš još takvih ganja kuniće ko luda, laje, lisicu iz rupe izvlači, oštra do jaja i sad ti meni reci ko je tu lud????
--- Kraj citata ---
lol....
ja sam imao jednu kuju alpskog brak jazavčara....
lisicu iz rupe izvlači....
imaš sada jazavčarku koja to treba raditi,no ta rupa od lisice što ju je ABJ vadila je morala biti uistinu velika....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju