Lovna kinologija > Lovne pasmine
Oštrodlaki jazavčari
zelenadolina:
Zorane ne mora uzgajivač biti faca,ja mislim da tiha voda brege valja,a to potvrđuju rezultati,tako mislim da velika reklama u biti pomalo sakriva upitnu kvalitetu,bez obzira o kome ili o kojoj se pasmini radi.
Venator:
--- Citat: Zoran - 27. 01. 2010. 21:50:17 ---
--- Citat: Venator - 27. 01. 2010. 19:29:25 ---
--- Citat: Zoran - 27. 01. 2010. 10:59:32 ---
--- Citat: rastegorac - 26. 01. 2010. 19:17:47 --- pozdrav svima,evo ja se javljam prvi put. Zanima me dali netko zna za koliko se para moze kupiti kvalitetno stene ostrpdlakog jazavcara
--- Kraj citata ---
1000kuna
--- Kraj citata ---
I nije ti baš neka cifra ta od 1000 kn.
Malo je to po meni za dobro štene.
Možda je to tako kod nas... ali brate mili, potcjenjujemo svoje pse!!!
--- Kraj citata ---
to otvori temu koliko su HR. uzgajivaci Brilijantni!(a i za ostale zemlje ex yu)
ja jos nisam cuo da ima uzgaivac a da je faca!
--- Kraj citata ---
Gle onda ovako!
Na primjer,ja ili bilo tko drugi može biti super poznat ovdje i da kvaliteta pasa bude odlična i neupitna.
I šta se desi onda.....
Dođe i netko i ponudi za štene 1000 kn hao
Ispričavam se, ali to je meni smiješno!
zelenadolina:
Ali to je tako Venatore ,postoje ljudi koji prate što se dobro prodaje i odmah oni zagovaraju tu pasminu i počima hiperprodukcija,a to je, samo pari biće štenadi,tj. eura i onda ima na tržištu za 1000kn šta želiš.
Venator:
--- Citat: zelenadolina - 02. 02. 2010. 18:52:52 ---Ali to je tako Venatore ,postoje ljudi koji prate što se dobro prodaje i odmah oni zagovaraju tu pasminu i počima hiperprodukcija,a to je, samo pari biće štenadi,tj. eura i onda ima na tržištu za 1000kn šta želiš.
--- Kraj citata ---
Upravo tako d4
Zoran Zivojinovic:
Pozdrav kolege!Posedujem dve zenke ostrodlakog jazavicara!Poreklom su iz Slovacke,Nemacke,Ceske i Madjarske!Ima kolega i u Srbiji 2-3 strasno dobra odgajivaca(FACE) Ostrodlakih jazavicara,koji prave po evropi sa njima kako radne tako i eksterijerne rezultate....... zagi Ja sam moje uzeo namenski za lov lisice(jamarenje ili isteravanje),rade povrsinu jednako dobro kao i jazbinu ali ja ih koristim samo kao jamare!Veliki pozdrav!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju