Lovna kinologija > Lovne pasmine

Oštrodlaki jazavčari

<< < (44/72) > >>

mendo:

--- Citat: dabar - 13. 01. 2013. 18:10:16 ---Moj kolega traži oštrodlakog jazavčara štenca, pošto mu je uginuo brak jazavčar koji mu je služio uglavnom za krvni trag i pokoji prigonski lov, u tu svrhu bi služio i ovaj, pa ako netko ima štenca za preporučit nek se javi. Kolega živi i lovi u Gorskom Kotaru.

--- Kraj citata ---
imam ja štence sada su oko dva mjeseca stari,9 komada ponovljena kombinacija od odličnih lovnih roditelja ako ga zanima ?

osijek:
Pozdrav! Gips na nozi i dosada jel nemogu u lov me naterali da se prijavim i malo zalovim sa Vama i da razmjenimo iskustva oko lova i jazavčara. Vlasnik sam oštrodlakog jaze već 3.5g. Probat ću postavit sliku dok ne skuzim kako ide

osijek:
Do jazavčara sam dosao sasvim slučajno, dugogodisnji sam ljubitelj terijera i lova na svinje. 2009g sam bio sa terijerkom 
u Podcrkavlju na utakmici na svinju i jedan od takmičara je bio kolega Miler Vilika iz Sombora sa svojim jazom Arčijem.
To sto je taj pas pokazao me odusevilo mali pas sa jako dubokim glasom( neko bi mislio da je po glasu neki posavac i sl)
taj dan je bio ukupni pobjednik utakmice. Odmah sam si naručio njegovo stene i tako je počelo druzenje i lov mene i moj Sance ili kako ga ja od milja zovem Ludi Miliojko

osijek:
evo par njegovih slika

osijek:
posto se pokazao kao odličan lovni pas i krvosljednik, napario je i desetak kuja pa evo i par potomaka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju