Lovna kinologija > Lovne pasmine
Oštrodlaki jazavčari
damjanovicd:
--- Citat: mendo - 06. 10. 2013. 12:47:33 ---koliko staro
--- Kraj citata ---
stene do nekih 6, 7 mj... da bude od pocetka kod mene
osijek:
ostrodlaki stenci vučko(sančo)x kaća od ivše, rodovnici hks, roditelji odlični svinjari i krvosljednici 098 630 419
mendo:
--- Citat: damjanovicd - 06. 10. 2013. 13:15:40 ---
--- Citat: mendo - 06. 10. 2013. 12:47:33 ---koliko staro
--- Kraj citata ---
stene do nekih 6, 7 mj... da bude od pocetka kod mene
--- Kraj citata ---
ili starije oko sedam mjeseci isti tata druga mama ima muško i žensko
sanji:
Srecnu Novu 2014.godinu kako u lovu tako i u lovnoj kinoligiji i naravano u svim poljima zivota .Ziveli. zagi
Tea2008:
Eto kolegice i kolege da i ja predstavim svog lava.. Star je 9 mj..citam negdje prije da neki od jazavcara nisu lajali na tragu, tako nije ni Grof do nekih 7 mj a kad je poceo sad vise ne staje..al doslovno happi svjez trag u nosu i meni je garantirano cekanje od barem pola sata i onda se vrati sav sretan kao jesi me cula, jesi me vidjela kako sam strasan ha?? Ucim ga na zeca, visku divljac i krvni trag i zasad odlicno radi a volje i snage ima za 10 velikih pasa.. :smil4226ce1d491b5: Naucila sam ga na pucanj bez problema naravno postepeno, kad vidi gojzerice i pusku, lud od srece, a ako ga ne uzmem sa sobom nece me ni pogledat kad se vratim.. mad Uz kucu ne prolazi ni ptica a da on ne javi.. Uglavnom mali pas sa ogromnim srcem, kad ih jednom zavolis mislim da do kraja zivota imas samo ove hodajuce kobasice jer su 1liga za sve..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju