Lovna kinologija > Lovne pasmine
POSAVski gonic-zaboravljeno blago
grom:
Ima li tko s Korčule i zna li čiji je ovo pas?? Ovi majstori su ga krali i kastrirali. Pročitajte i koje su nebuloze napisali. Treba ih tužiti za širenje mržnje prema lovcima.
https://www.facebook.com/profile.php?id=1561964458&sk=photos&collection_token=1561964458%3A2305272732%3A69&set=a.10210079654298849.1073741982.1561964458&type=3&pnref=story
Turopolje 1:
--- Citat: LuanaHolopainen - 09. 01. 2015. 12:37:55 ---Poštovani.
Prije 3 mjeseca sam udomila prekrasnog muzjaka posavskog goniča starog cca. 2 godine. Budući da ne znam ništa o toj pasmini, a nemam koga pitati, molim vas ako mi možete dati neke upute. Htjela bih se informirati o karakteru pasmine. Ne znam je li bio u lovu, ali mislim da nije jer se plaši petardi. Ako netko u blizini Zagreba drži posavske goniče voljela bi ih posjetiti i provjeriti što pas zna.
Hvala unaprijed.
--- Kraj citata ---
Biti češ pozvana na druženje u gateru i možeš postavljati pitanja lovcima kinolozima.
Neretvanac:
Ja mislim da se u gateru pas kvari jer goni samo po vidu dok je u prirodi u vecini slucajeva neupotrebljiv jer nauci da goni sto vidi (cast iznimkama). Takoder kad netko spomene probleme sa orjentacijom pse vode daleko od kuce na druga nepoznata podrucja pa je to psima strano. Moja posavka se meni vraca najdalje za 2 dana po svom tragu gdje je pustena i onda se po orjentaciji vrati kuci.
Toni_SB:
Pas koji se loše vraća nema mjesta u mom dvorištu.
Isto vrijedi i za pse koji su "dugi" jer meni treba pas koji lovi za mene a ne da su mu Sava i Dunav granice
Posavac27:
Pas lose orjentacije koji lovi u planinskim podrucjima gdje ima vuka tesko da ce se vratiti zato pse koji su lose orjentacije treba da se izbaci iz uzgoja jer ce samo prenijeti lose gene na stence
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju