Lovna kinologija > Lovne pasmine

POSAVski gonic-zaboravljeno blago

<< < (55/61) > >>

grom:
Ne mogu se sjetiti imena, bio je jedan stariji čovjek u blizini Karlovca. Moj pok. Miško bio je od njega, izgledom i radom posavac za 10. Još su neki uzimali od njega i svi bili zadovoljni. Kolege oko Karlovca će vjerojatno znati o kome se radi. Nekad se često oglašavao u lovačkom vjesniku, da li se još bavi uzgojem ne znam.

Nosler:
Bilo bi baš dobro.  d4
Ovaj lovi svinje po Švedskoj ali mu još samo fali dobra kuja pa da cijela priča bude kompletna.  d4

mladjo:

--- Citat: grom - 12. 01. 2019. 11:34:53 ---Ne mogu se sjetiti imena, bio je jedan stariji čovjek u blizini Karlovca. Moj pok. Miško bio je od njega, izgledom i radom posavac za 10. Još su neki uzimali od njega i svi bili zadovoljni. Kolege oko Karlovca će vjerojatno znati o kome se radi. Nekad se često oglašavao u lovačkom vjesniku, da li se još bavi uzgojem ne znam.

--- Kraj citata ---
Ako misliš na gospona Bosiljevca, šampionka je nažalost stradala u lovu, trebao joj je to biti zadnji lov prije "mirovine"... neznam jel nabavio drugu ženku, pitam sutra pa javim...

Nosler:
I ovdje je mužijak  dobio od vepra prije 7 dana ali se fino oporavlja. Ima u Švedskoj nešto posavaca ali nisu svi svinjari a kolega bi isključivo takvu liniju.

šokac:
Imaš na njuškalu takav oglas točno što ti tražiš.
Ja ne znam tu kuju iz oglasa, možda znaju
Dalmatinci sa foruma više.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju