Lovna kinologija > Lovne pasmine

POSAVski gonic-zaboravljeno blago

<< < (7/61) > >>

memic:
SSG ako bogda na proljece bude stenadi vjeruj evo ovde pisem i ne poricem dobijes jedno stene  bilo musko ili zensko biraj ako zelis ,,znaci doobijes fraj ne trebam ni cent nek se nade i u vasem drustvu vidjeces sto je ker,,,a usput gde to nema posavski gonica i gde lovis pa bez nji je lov nezamisliv

Bobi:

--- Citat: SSG - 18. 12. 2007. 14:02:42 ---Samo da ga je više.U mom kraju neznam da ih itko drži,a pogotovo lovi sa njima :'(

--- Kraj citata ---

SSG ima ti kod mene sada jedna mlada kuja, tek prosla IPO, a jedan kolega je otpravio na posljednji pocinak svog posavca prosle sezone, a to je bio zecar i lisicar... Strasno, od kada sam stazirao nagledao sam se kako nalazi lisicu ili zeca i goni...
Kujica je jos mlada, i samo se nadam da ce ju kolega obuciti kako treba  z2

kerber:
tek toliko da malo oživim forum

dean:
Svjetla njuška, svjetla boja i da je malo jači stop. Sad ga već serem! Skladno građena kuja, nema kaj!  d4

kerber:
njuška je nešto svjetlija nije potpuno crna ali nije nigdje mesne boje znači tamna u tipu ali bi bilo bolje da je crna kako si rekao.boja dlake pšenično žuta svi znamo koje je boje pšenica znači potpuno u tipu pasmine a ostale nijanse su varijacije na temu ja osobno isto volim crvenije pse ali ova je boja sto posto ok.stop je odličan da kuja ima veći stop to bi joj bila mana stop kod posavca nije poželjan da je okomit i velik hvala na komentaru kuja ima samo jednu manu NIJE MOJA paci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju