Lovna kinologija > Lovne pasmine

Slovački kopov

<< < (3/78) > >>

dean:
Ja sam iz ZG, a pas je u blizini NG. Pretpostavljam da kuja ima uredne papire i položen IPO. Je li bila na utakmici u gateruč Koliko je stara, kaj ti s njom loviš, koliko je pucano pred njomč

podravec:
bok ima kuja sve položeno. Stara je sad skoro dvije godine. Ima položen gater, a sad neznam točno jel je drugi ili treči nagradni razred, išo sam polagat još u jesen prošle godine, bila je malo premlada za gater. Lovio sam pol sezone ove s njom, al večinom su lovovi u lovištu hrvatskih šuma, pa pogon ne nosi puške. ja sam jedno prase pred njom otpuco,a sad neznam dalje al je skoro svaki lov terala svinje. lovim samo svinje s njom.

dean:
Super. Daj neki prijedlog, kaj da izvedemo. Imaš ti želju ič vidjet psa ili odmah s njomč Od čurčevca do NG ima dosta vožnje, a ja i vlasnik psa bi išli iz Zg, ali se negdje načemo. Javio sam ti se SMSom pa imaš moj broj ako kaj zapne ili te zanima.

podravec:
pošalji ponovo broj sjebo sam nešto,pa sam izbriso poruku i broj. Kad bi on išao u Zgč Ja bi odmah došao s njom jer bi to trebali obaviti danas, sutra a najkasnije u srijedu,jer se pari sad baš najbolje. Mogu ja i do N.gradiške. Bitno mi je da pas dobro radi. Poslo sam ti slike na tvoj mail od kuje,pa pogledaj.

Nikola:
Kako čujem i vidim da je dogovor finaliziran. Drago nam je da je FORUM LOVAC pomogao u sklapanju ove suradnje.
Nadamo se da će FORUM LOVAC i ubuduče biti mjesto za ovakove "poslove".

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju