Lovna kinologija > Lovne pasmine

Slovački kopov

<< < (4/78) > >>

podravec:
Da je, sutra ću se nači sa vlasnikom psa i krečemo u Gradišku na parenje najvjerojatnije. Hvala Bogu da i mi lovci imamo tako nešto za komunikaciju.

dean:
Bio sam prije pola sata sa Mirkom (vlasnikom kopova). Možda nekaj drugo smislite jer jedan potomak tog psa je bliže Zg, u Ivaniču, pa da ne morate tako daleko putovat. U svakom slučaju, daj da budemo informirani.

podravec:
nema problema samo mi je bitno da pas dobro radi i da je odosta oštar. Svejedno si namjeravam ostaviti cjelo leglo do jedno 10-12 mj. starosti da selektiram od njih 2-3 koji će se najbolje pokazati.

podravec:
Što se tiče puta nema problema,ako treba i na kraj svijeta. Jer da se vi niste javili možda bi išo čak u Bosnu pariti.

dean:
Ima jedan čovjek u Banjaluci kopove i jako su dobri. Dolazio je s njima u Zg na izložbe, ali je tražio 300 E za štence. A ne znam koliko je čista krv, tamo puno muljaju. Ispričavam se ako se taj gospodin nače u ovome  na forumu, možda on nije takav. Ali sam malo upoznat sa stanjem kinologije u susjednoj nam državi pa mogu dati neki sud.
Nadam se da će sve ispast kako treba. Izvještavaj nas pravovremeno o napredku.
Dobra kob!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju