Lovna kinologija > Lovne pasmine

Slovački kopov

<< < (8/78) > >>

memic:
ok hvala :podravec i SPYDER  svaka pouka dobro dode ,,kada pogledam malo bolje doista mi dode da nabavim stenca al nisam jos nista  odlucio danas sam prevalio put oko 300km u oba pravca i covjek me zezno nece prodat

SPYDER:
Ako si zainteresiran ima još  štenaca odakle je i ovaj moj pa se javi mislim da čovijek nije prodao

Dik:
Kopov

Lp iz SLO

medo:

--- Citat: SPYDER - 12. 12. 2007. 22:13:44 ---Kopov ti duže i brže goni od braka. Meni je draži brak zato što neide daleko za svinjama kao kopov. I ovisi za kakav ti teren treba ako je brdski bolje bi ti bio kopov zato što je izdržljiviji. Mi u društvu večinom imamo brakove dobro ima i posavaca i terijera ali prevladavaju brakovi zato što lovimo u nizinskim šumama u slavoniji. Najbolje je imati i manjeg i večeg pa kad rade u paru da vidiš divote.

--- Kraj citata ---
Sve ovisi o psu jer moji baraci su bili predugi.Nekad su vepra gonili i drzali satima po Vellebitu i znali su ostati po 7 dana.Srne su gonili dok ih mrak ne bi ulovo.Ma predugi i tu bas nema pravla jer predug moze biti bas svaki.
Sad su mi za oko zapeli stenci ostrodlakih istaraca od Nikole.Roditelji su odlicni svinjari ,a ja ne zivim vise u RH :( da ih kupim.

medo:
DIK drago mi je da si se vratio na forum.Kako je u dezeli i lovis li stoč
Pozdrav d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju