Lovna kinologija > Lovne pasmine
Slovački kopov
Pepi18KA:
Nisam ga tražio krvnim tragom,vepar je odstrijeljen dočekom,moj otac ga je "dočekao" na čeki...kad ga je dopeljao doma htio sam vidit kako reagira na odstijeljenu divljač...prvo ga je počeo oblajavat a onda je počeo grist i režat na njega.
sve u svem,ja sam i time zadovoljan,a s time što je pokazao probat ću ga učit i na krvni trag!
pozdrav i dobra kob!!
dean:
Probaj da ga ne grize, nego ga stavi na povodnik i na 2 metra od divljači... Pas će htjeti doći do divljači i lajati će, a tebi je cilj u šumi da laje na divljač, a ne da ju hvata, kaj ne? Ako malo smanji intenzitet, onda ga pustit da dođe na metar od divljači, pa akmo stane malo ga bodrit. Is početka ga nemoj bodrit da vidiš kako će radit sam i kaj ima u sebi, jer ako ga hrabriš on se osjeća sigurniji, a opet, tebe u šumi nema pored njega... I tako po malo.... Još ove sezone će se pucat pred njim. Napravi mu koju vlečku, pa na kraj vlečke ono kaj vukao sveži na drvo da pas to vidi a da to toga ne može i opet će on lajati, a to ti je cilj...
ante kula:
kolega od koga je kopov,di je kupljen?
Pepi18KA:
Pozdrav,kupljen je u mjestu Rečica kraj Karlovca,rodovnica mi nije pri ruci da vam kažem kako se vlasnik zove.
DEAN:
hvala na savjetu,budem probao i to napravit. z1 z1
ante kula:
bio sam u recici,kolega mi tamo kupio braka..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju