Lovna kinologija > Lovne pasmine

Sve o BARAKU

<< < (7/11) > >>

STARI AVDZIJA:
eeee sad kolege ovo je baška tema pa je uredimo ćim stignem,fala na ideji a ukratko za Nermina,mijenja se dlaka kao i kod drugih pasa u štenadi samo naravno i kod štenadi je očigledno koje će imati oštriju tj.tvrđu i polegnutiju dlaku prve procjene oko toga su (više pretpostavke)sa starošću od 21 dan potom  u uzrastu kasnije,dakle ja pripremim temu kako ja vršim sve procjene odnosno kakvi su moji kriteriji kod odabira šteneta,samo neznači da izaberem kako vi kažete najbolje,najbolje je nekom drugom neko drugo ;)

.......nešto kako testiram štene ću navesti

SEJFO:
 pozdrav!!! d4
 De sad javno priznaj misliš li da sam do sad pročitao tvoju sve i jednu riječ, i kakav sam učenik, mada ja isto odmah priznajem i da me dobro prate Pančev(Edvard) i Nerko!!! zagi

Harry P.:

--- Citat: REDZO - 16. 12. 2008. 23:03:21 ---.......nešto kako testiram štene ću navesti

--- Kraj citata ---

redžo, misliš li na testiranje sa teniskom lopticom?

STARI AVDZIJA:
ahaaaa između ostalog ili sličan rekvizit ali ima i drugih provjera vidim da misliš na količinu pozornosti i zanimanja za dešavanje u okolini malih cuka jeli to,temparament.

kamičanin:
Molio bih Redžu za stručno mišljenje o ovom psu kojeg je imao početkom '7o-ih Dr Mihailo HadžiPavlović iz zaječara,nabavljen iz Zenice(slike su skinute sa sajta Janior-odgajivačnice Dr hadžiPavlovića)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju