Lovna kinologija > Lovne pasmine
Univerzalac
antoniog:
Ja imam kratkodlaku njemaicu ,ali kad bi ponovo biro samo otrodlaki njemac jer to je jedan univerzalan pas skojim se može loviti sva vrsta divljači .I što je najbitnije ima dužu dlaku i otporan je na hladnoću .I uz njemicu imam jednog terijerćiča isto za svestrane lovovo,i najviše mi koristi za lov lisica prigonom .
almir:
--- Citat: Stipe cro - 07. 02. 2011. 17:27:55 ---Evo ovako čudan naziv teme ali opet opravdan.Početnik sam u lovu ove godine isao prvi put na hajku lisice,kad ono ni L od lisice.Evo ovako pitanje glasi.Htio bi nabaviti psa.Ali kojeg? Lovno bi bilo,šljuka,fazan,prepelica i zec.Kojeg mi predlazete psa za početnika poput mene!!! i neko kratko objašnjenje za vas prijedlog? Puno Hvala!!! d2 2p
--- Kraj citata ---
Univerzalna pasmina će bit NLT kad počne markirat, to što si ti naveo može tj. mora odradit svaki prosječan ptičar. Po meni u odabiru nije bitna divljač koju loviš nego teren na kojem loviš i način lova.
Meni je univerzalac pas kojeg mogu koristit u svakom lovu, znači: polje, voda, šuma
Evo i nekoliko slikica mojeg “univerzalca”
Dobra kob!
grga33:
almir stvarno je univerzalan i k tome još je ljepši nego što je univerzalniji bravo zagi
best of habek:
-Almir -svaka čast-slike govore više od riječi d4
p.s.-nadam se da ćemo se vidjeti i na Kupu HLS-a
sljukar:
Svaka čast almir,prekrasne slike!! d4 d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju