Streljaštvo > Lovno streljaštvo razno

Trap ili lovački trap ?

<< < (2/13) > >>

Mali Matek:
lovački trap je u RH uveden prvenstveno da se sa državnog prvenstva maknu lovci koji u ovaj sport ulože koju kunu više i pucaju i treniraju kroz cijelu godinu i natječu se i na natjecanjima HSS, a tek onda da bi se eto promoviralo lovstvo i da se streljaštvo približi lovcima, bili živi pa vidjeli kako će ovo proć ove godine na državnom, ali prvaci će biti ekipe koje su jake u lovačkom parkuru koji se puca na sličan način (ima još koju mašinu više a ima i ovu od trapa)

ja sam prvi (a znam još dosta ljudi) koji neće poćeti pucati lovački trap, prvenstveno jer su unazad par godina uložili u trap puške, streljivo i treninge, i sad ići zbog nečijeg hira mjenjati pušku, trenirati nešto što je teško izvedivo (jer nemamo streljana za isto) ne hvala

fazan:

--- Citat: Miro - 10. 06. 2013. 14:19:19 ---postoji onaj lokalni sa Zoranom, Štefom, itd.,
--- Kraj citata ---
I ja bi rado lokal  s obojicom . no moram priznati da mi je neugodno  , jer gdje god da dođeš  osoblje ih traži osobnu da bi im dalo alkoholno piće .

Miro:

--- Citat: fazan - 11. 06. 2013. 07:45:28 ---
--- Citat: Miro - 10. 06. 2013. 14:19:19 ---postoji onaj lokalni sa Zoranom, Štefom, itd.,
--- Kraj citata ---
I ja bi rado lokal  s obojicom . no moram priznati da mi je neugodno  , jer gdje god da dođeš  osoblje ih traži osobnu da bi im dalo alkoholno piće .

--- Kraj citata ---
......a dečeci moj fazan hao hao hao zagi

lovac 1:
Iskoristit ču priliku da pozovem sve zainteresirane ekipe da nam se pridruže.
. L. D. Priroda organizira memorijalni kup "Stjepan Brusek" koji će se održati
08. 06. 2014 na streljani lovačkog društva" Priroda" u Sesvetskom Kraljevcu.
Očekuju vas bogate nagrade i ukusni specijaliteti. d7 rostilj zagi

HS-2000:
kolega lovac1 daj malo točnije informacije kako doći do tog doma u sesvetama malo pogledati takmičenje... :smil4226ce1d491b5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju