Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

hranilica za fazane

<< < (5/16) > >>

File:
Ma super ste sve vi to meni objasnili i da ima ikakve sličnosti u terenima ja bi znao kako je postavit međutim to je neopisivo gusto (kao na onim isinim slikama kad je slikao kuda se mora provlačit) a ima nešto sitno čistina, ja ču pokušat očistit tj. razrijedit tu borovinu a ipak ostavit malo za zaklon da nebi napadali ovi iz zraka,fazane smo tek pustili pa ako su preživili ima ih svugdi i tako da nemogu puno pogriješit u birnju pozicije što se tiči brojnosti na tom području.
Hvala na pomoći i postavim slike kad bude gotovo d4

Tihomir:
Gle,mi tu gore iz panonskog dijela Hrvatske nismo kompetentni za taj borovit i neopisivo gust teren,možda ako se javi netko id Dalmacije da ti pomogne,ali vjerujem da nema neke velike razlike u tome,gledaj da nije jako gusto,napravi ga ispod nekih borova i vidjet češ hoče li biti uspiješno pa češ znati za nagodinu  ;D

File:
Pa zato ču i napravit neke ne baš pretjerano skupe kvalitetne i neznam šta, 4 stupa od te iste borovine i gore nabacit daske zabrokvat (brokva=ekser,čavao) i to je to pa ako se pokažu dobre dogodine tu roknem prave i super a ako budu živi i gladni valjat če im i ove

Tihomir:

--- Citat: File - 18. 11. 2008. 20:48:05 ---Pa zato ču i napravit neke ne baš pretjerano skupe kvalitetne i neznam šta, 4 stupa od te iste borovine i gore nabacit daske zabrokvat (brokva=ekser,čavao) i to je to pa ako se pokažu dobre dogodine tu roknem prave i super a ako budu živi i gladni valjat če im i ove

--- Kraj citata ---

Kad izabereš mjesto i napraviš uslikaj pa stavi koju sliku da vidimo mjesto postavljanja  z10

medicus:

--- Citat: File - 18. 11. 2008. 20:48:05 ---Pa zato ču i napravit neke ne baš pretjerano skupe kvalitetne i neznam šta, 4 stupa od te iste borovine i gore nabacit daske zabrokvat (brokva=ekser,čavao) i to je to pa ako se pokažu dobre dogodine tu roknem prave i super a ako budu živi i gladni valjat če im i ove

--- Kraj citata ---

ne brini što nisu skupe,po meni puno ljepše ako radiš od materijala iz okoline hranilice,,malo suhog granja za pokrit i to je to,a ove sa metalnim dijelovima,salonit pločama i slično mi se iskreno ne sviđaju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju