Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

hranilica za fazane

<< < (6/16) > >>

Stipe Šibenik:

--- Citat: File - 18. 11. 2008. 19:19:05 ---U mene u lovištu nema hranilica za fazane, i meni je u planu napravit dvi sad kad odem doli,ali pošto u nas se to slabo radi i ja sam loše sam upoznat sa izradom odnosno odabirom mjesta za postavljanje hranilice, tako da vas molim za mali prijedlog dali da je postavim u mladu gustu borovinu visina 2 ipo metra (opilam par komada i tu postavim hranilicu) ili na neku čistinu tj na malo manje gusto područje jer u mene nema čistina

--- Kraj citata ---

PA File kod nas nema snjega ččč

Harry P.:
File, napraviš konstrukciju kao i za svaku hranilicu, a umjesto salonitnih ploča pokriješ sa borovim granama.

Uzmeš pilicu i na 10-ak borića porežeš najdonji red grana. Na taj način si "dao zraka" borovima i sigurno će brže rasti, a također si dobio odličan materijal za pokrivanje.

File:

PA File kod nas nema snjega ččč
[/quote]

Nema ni snijega ni hrane ,samo borovine buretine i kiše

File:
Mawerik tako sam nešto i mislio da ubijem 3 muhe odjednom,kad otpilam grane sa borova ostaju mi trupci od kojih radim konstrukciju,a sa granama pokrivam ,i pokrešem još koji bor od dole da ih nemogu iznenadit lisice i kune, a ostavim koju granu na visini da ih nevidi Teo Beusan ;D

Harry P.:

--- Citat: File - 19. 11. 2008. 12:47:17 ---Mawerik tako sam nešto i mislio da ubijem 3 muhe odjednom,kad otpilam grane sa borova ostaju mi trupci od kojih radim konstrukciju,a sa granama pokrivam ,i pokrešem još koji bor od dole da ih nemogu iznenadit lisice i kune, a ostavim koju granu na visini da ih nevidi Teo Beusan ;D

--- Kraj citata ---
d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju