Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

Hranilica za svinje

<< < (7/37) > >>

Expresica:

--- Citat: Nikola - 13. 07. 2007. 07:32:59 ---Može se štelati količina izbačene hrane. Ja mislim da baca od 3-5 kg u jednom hranjenju.

--- Kraj citata ---
Nikola to je malo previse,ja ih imam tri komada koje rade za mene a koliko sam ih jos deckima donio...
mozes stelovati od 3 sec. pa na dalje,u tri sekunde nemoze izbacizi 3 kg.mozda u vrh glave pola kile.
Kod svih njih je problem da im pucaju ona pera sto rasipavaju(neki slabi materijal)sve sam morao popravljati.
Sto se baterija tice u Kauflandu su mislim 28 kuna i drze bez problema dvije godine.
Sada sam kupio neke svabske izgledaju mi kvalitetnije a jos su i jeftinije,nisam jos iprobao,javim kada prodju testiranje.
Mi imamo dosta automatskih u lovistu jer one klasicne nam se ne isplate,nikad dosta kuruza uvjek prazne,evo malo pokretnih slika od ovih sto su uvjek prazne..                                         

Štef:
 Sikiriki, jesi ga dozvao! Ubuduće skrati prste! ;D ;D
Javio mi danas lovnik da je sinoć navratio   m1 i srušio hranilicu (post od 01.12. i 30.11.).
Ovih dana idem popravit i odslikati da vidim kakvu je pizd.... napravio!

Štef:
 Evo kaj se dogodi kad medo ne može do kukuruza!

Nikola:

--- Citat: Štef - 15. 04. 2008. 21:39:31 --- Evo kaj se dogodi kad medo ne može do kukuruza!

--- Kraj citata ---
Čuvajte ga, pazite ga, jer...  ktiz

ikova371:
evo jedne kod mene

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju