Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Hranilica za svinje
Zoran:
--- Citat: Expresica - 11. 02. 2010. 10:12:58 ---Nije nista od auta,bas radjeno za hranjenje,ovaj prvi motor sa cetkicama ima getribu u sebi tako da on polako propusta hranu na drugi tako da se ovaj drugi u miru moze zalaufati.
Mozes nastelovati da 6 puta na dan baca od 0 do 99 sekundi,ima prikljucak za solarni itd.
--- Kraj citata ---
dali ti se nemže prvi motor pokrenuti ako je preveliki pritisak kukurza na njemu jer onda kad ga 20-30 kila stisne nemoze se pokrenuti! i tu je jedini problem!
Lazar:
spirala teaa
Zoran:
a mislio sam na ovaj plasticni dio kuda prolazi kukuruz! nisi to saljevo baš samo za tu hranilicu!
i taj dio mi lici na nesto šta sam vec vidio samo se nemogu sjetiti šta! ali više manje za sad mi lici na neki dio od ventililatora ili neke vodene pumpe! ali nema veze dobro je smisljeno!
Zoran:
--- Citat: lazar - 11. 02. 2010. 10:38:46 ---spirala teaa
--- Kraj citata ---
baš tako da špirala dozira donji motor onda nema problema!
jer tako nešto šta je kolega napravio naptavio sma i ja ali tu mora onda da bude tako jak motor i prenos da ako se nesto nekad zaglavi da moše kukuruz da prebije da se ve nezakoci!
sa špiralom je to naj idealnije rješenje ali eto meni bilo mrsko sad još špiralu da konstuišem!
Expresica:
--- Citat: Zoran - 11. 02. 2010. 10:35:40 ---
--- Citat: Expresica - 11. 02. 2010. 10:12:58 ---Nije nista od auta,bas radjeno za hranjenje,ovaj prvi motor sa cetkicama ima getribu u sebi tako da on polako propusta hranu na drugi tako da se ovaj drugi u miru moze zalaufati.
Mozes nastelovati da 6 puta na dan baca od 0 do 99 sekundi,ima prikljucak za solarni itd.
--- Kraj citata ---
dali ti se nemže prvi motor pokrenuti ako je preveliki pritisak kukurza na njemu jer onda kad ga 20-30 kila stisne nemoze se pokrenuti! i tu je jedini problem!
--- Kraj citata ---
20 -30 kg pritisak na rupu 5cm sa 5 cm i jos npr. kukuruza ččč gdje vi zivite ?
Ova konstrukcija je dosta kostala dok sam dobio ovo sta vidite!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju