Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Hranilica za svinje
Zoran:
nije niko ništa govorio o kvaliteti mašine,, kvalitetno je sigurno urađena,,,
ja o cemu govorim o omome iskustvu,,, dok sam izmišlji i smišljo svoju hranilicu,
i kad sad tako slicno svoju napravio na zrak je bajno radila!!!
a kad je došo kukuruz onda je zaštekala! i ništa više!
e sad ako kolega veli da je njegova na to ispitana da njegova nesteka ili slicno,
onda mi je mogao da odgovri da je on taj problem rjesio ili da ga uopce nema! toga problema o kojemu ja pricam!
i nebi trebala nastat diskusija oko toga!!!
svaka diskusija vezana uz temu je dobrodošla, ovdje smo da pomognemo jedan drugom, pozdrav od vašeg najdražeg moderatora
skyangel:
Evo slikica friško sa moje hranilice koja je po prijašnjim postovima "loše" postavljena na previše otvorenu livadu. Ovakva je slika svaki puta nakon izbacivanja kuruze... U pozadini se vidi solište na stupu.
Ova slika je sa drugog hranilišta/solišta gdje još nema automatike...
josip.rok:
postovani kolege lovci i lovkinje,zovem se josip i treca generacija lovca sam u obitelji,dolazim iz Vinkovaca, imam 26 godina. Na temu hranilice za divljac ,to vam nije problem napraviti ja sam sam napravio automatsku hranilicu na tajmer,i sada pravim mehanicu ako ikoga od kolega i kolegica zanima kako izgleda i kako je napravita rado bi podijelio karakteristike,inace ukratko radi tajmer ima 8 dnevnih modova rada al netreba toliko. Dovoljan je jedan radi dnevno 1 min i izbaci oko maksimalnih 2 kg kukuruza,sto je dovoljno da se divljac,tj, konkretno divlje svinje okupljaju,al nije napravljena za prehranu,ako ikoga zanima kako izgleda podaci i karakteriste podijelit cu rado,javite email adresu i poslat cu vam slike
slike šalji na forum, zato i jesmo tu gdje jesmo, pozz
Miro:
Sky, ako svinje (i ostali z30) dolaze, a kolko vidim na slikama dolaze - pusti ti priče o otvoreno i ovo i ono. Glavno da ima hrane, soli ... zagi zagi zagi
roma:
Evo mi jučer malo obilazili i vozili hranu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju