Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

Hranilica za svinje

<< < (20/37) > >>

valdop:
kao i svuda trojica gledaju jedan radi, kolega roma vidim automat za bacanje ispod plave bačve, koliko ga dugo imaš i jesi li zadovoljan, naime ja imam dva a sa jednoga mi stalno ispada tanjur koji baca, već sam ga triput ljepio i opet ispada. na toj bačvi brzo ostane bez kuruza pa smatram da kad se na prazno vrti dobije veliku rotaciju a samim time i vibraciju pa odleti van. morati ću reklamirati dobavljaču, drugi automat mi je u redu, pozz

TUROPOLJE:
E vidite šta je vrijedna ekipa ..

Valdop lako je to meni za objasniti stariji koji stoji među mladima je nedugo doživio saobračajnu nesreču i nemože dobro pokazati ovim mladim lovcima kako se prihranjuje što se vidi na trečoj slici .

Iako je Marko ,,Linta ,, moj veliki prijatelj i strašan lovac na crnu divljač a sada ima i jako dobre Istarce i alpskog brak jazavčara  koji su neumorni kad gone divlje svinje.

To su lovovi kad se sastane prava ekipa koja voli sva tri pogona sauf

roma:
Ovoga imam od lani, prije toga je bio onaj zeleni, pa mi je zaglavio rotor od prašine iz kukuruza bio je oko tri godine gore, oba je donio kolega Expresica. Poslije malo WD-a i zeleni radi kao i prije.

Lazar:
i moj najnovi de lux model  od nerdjajuceg celika  just , firma castila   hao

Jedan:
"Valdop", nije ti ova elektronika ništa naročito, bolje se ti vrati svojem starom sistemu (kukuruz u bubnju veš mašine,  dva metra iznad zemlje - tako da miriši, a svinje ne mogu do njega), puno manje troši i ne kvari se! hao zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju