Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

IZRADA PRIČEKE

<< < (3/13) > >>

7 rem mag:
Bliži se lov na srnjaka, a imamo dosta nepreglednih PIK-ovih parcela pa sam kemij'o šta i kako i reko' ajd' da napravimo improviziranu čekicu koja se može prenositi, pa kad završi srnjak, poslužit će i za jelena, gice a može i čaglja, kad se završi lov preveze se u suho da ne trune pošto nema krov.

Crni0610:

--- Citat: 7 rem mag - 30. 03. 2015. 14:27:35 ---Bliži se lov na srnjaka, a imamo dosta nepreglednih PIK-ovih parcela pa sam kemij'o šta i kako i reko' ajd' da napravimo improviziranu čekicu koja se može prenositi, pa kad završi srnjak, poslužit će i za jelena, gice a može i čaglja, kad se završi lov preveze se u suho da ne trune pošto nema krov.

--- Kraj citata ---

7 rem mag..lijepe čekice  zagi

Možeš mi reć kojih su dimenzija..visina i širna...i koliko su debeli stupovi?  z14

Tihomir:
20-tak komada cavala i 10 min posla

7 rem mag:

--- Citat: Crni0610 - 30. 03. 2015. 15:26:11 ---
--- Citat: 7 rem mag - 30. 03. 2015. 14:27:35 ---Bliži se lov na srnjaka, a imamo dosta nepreglednih PIK-ovih parcela pa sam kemij'o šta i kako i reko' ajd' da napravimo improviziranu čekicu koja se može prenositi, pa kad završi srnjak, poslužit će i za jelena, gice a može i čaglja, kad se završi lov preveze se u suho da ne trune pošto nema krov.

--- Kraj citata ---

7 rem mag..lijepe čekice  zagi

Možeš mi reć kojih su dimenzija..visina i širna...i koliko su debeli stupovi?  z14

--- Kraj citata ---
2,5-3m visina, ova druga je malo viša, mjesto za sjedenje 100x100cm, štafle 8x5cm

7 rem mag:

--- Citat: Tihomir - 30. 03. 2015. 17:09:28 ---20-tak komada cavala i 10 min posla

--- Kraj citata ---
Nije baš tako, al daleko manje posla i ljudi nego izgradnja prave čeke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju