Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
IZRADA PRIČEKE
KOBI:
--- Citat: evaeva - 20. 03. 2014. 16:56:26 ---Možda je funkcionalno ali takve klopotarije u lovištu nije lijepo za vidjeti.
--- Kraj citata ---
Slazem se ali djelimicno jer nije svako loviste uredjeno po ps-u ...Mislim da je vaznije da neka naprava postoji i da se ceka izdignut iznad zemlje bar 2 m.Kad pravis nesto za cekat u planini kud jedva prodjes pjeske onda tu nema ljepote vec pravis od materijala koji imas pri ruci...Poneses sjekiru i dasku i navali a to ionako nije visoka ceka koja ce tu bit 20 god.A tu metalnu za koju kazes da imas i da je teska sigurno neces nosit nigdje osim gdje mozes doci vozilom,znaci upitna je njena (ne)funkcionalnost jer bar kod mene su najbolje pozicije daleko od puteva i ceste.A i te metalne kostaju za razliku od ovih sklopocija i ne smijes je ostavit u lovistu jer ce otic u staro zeljezo. zagi
grom:
Kod mene iza brda nema takvih stvari, spužvu i na kakav kamen ili drvo jer je daleko i sve treba na leđima nositi. Napravili smo jednu zatvorenu čeku davno, još nitko nije s nje lovio jer je u pripizdini.
Brane:
--- Citat: grom - 20. 03. 2014. 19:54:12 --- ... još nitko nije s nje lovio jer je u pripizdini.
--- Kraj citata ---
Takve najviše volim, najviše mira, veća vjerovatnost odstrijela kapitalne divljači, stari mudraci ne zalaze baš često tamo gdje ljudska noga 3-4x dnevno prođe ... ;) d4
MEKTO1:
Hala ekipo puno ste mi pomogli !
bravooo
Neno:
Traje postupak nabave aluminijskih jarbola koje rashoduje jedriličarski klub, to če mi biti osnova za prijenosnu koja bi trebala biti prenosiva kao naprtnjača.
Svi nacrtri su dobrodošli d1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju