Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (4/324) > >>

madhunter:
Dečki,čeka mora biti drvena i to je to.Treba si dati malo više truda i bura je neče odnjeti.
Neki dan sam bio u jednom lovištu u okolici Gline.Lovci kao da se takmiče čija će čeka biti ljepša,kvalitetnija i udobnija.Sve su samostoječe,zatvorenog tipa sa izolacijom za ugodno zimsko čekanje.ima ih čak i od stare hrastovine, jedna je po mojoj procjeni oko 12m2 a oko nje terasa sa svih strana.

medo:
Drvo mi je najdrazi materijal za ceku ali na moru betonski nosaci su jako prikladni zbog posolice i sl. Uz malo maste,puno truda i dovoljno novca moze se napraviti bas sve. Inace u Britaniji se ne rade ceke kao kod nas i u Europi. To su uglavnom jeftine i prenosive ceke. Divljaci ima koliko hoces tako da se ne treba cekati dugo za odstrijel. Ipak najdraza mi je drvena izolirana ceka pod Velebitom kad je snijeg i -15. Dozivljaj je fantastican.

MP153:
Samo tako ekipa,...

Nastavite sa prijedlozima.
čeka koju planiramo sagraditi će se nalaziti u jednoj udolini meču hrastičima.
Medo zna kakav je teren kod nas u Zadru.
Definitvo na burometini ali daleko od soli.

Pozdrav

Lovac:

--- Citat: ---Dečki,čeka mora biti drvena i to je to.Treba si dati malo više truda i bura je neče odnjeti.
Neki dan sam bio u jednom lovištu u okolici Gline.Lovci kao da se takmiče čija će čeka biti ljepša,kvalitetnija i udobnija.Sve su samostoječe,zatvorenog tipa sa izolacijom za ugodno zimsko čekanje.ima ih čak i od stare hrastovine, jedna je po mojoj procjeni oko 12m2 a oko nje terasa sa svih strana.
--- Kraj citata ---

Da mi je to vidjeti  :o

matt:
evo link na kojem je slika nove moderne čeke

http://www.lovac.info/component/option,com_smf/Itemid,169/topic,409.0/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju