Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
oliverl:
Evo jedne fiksne i drvene iz mog lovišta!
Treba još dovršiti farbanje i maknuti tepih al mi se neda u photoshop! ;)
Neno:
Da li je netko u svojoj režiji pokušao napraviti nešto ovakvo, čisto da nabaci koji savjet?
skyangel:
neno do takvih egzibicija još nismo došli. No ideja je originalna heheh, nema šta. Svaka čast izumitelju ;D
Tihomir:
Ja sam već negdje napisao da su nam takvu jednu ukrali.
Rađena je bila od kvadratnog željeza,visine oko 4m,preklopna po pola. Slike nažalost nemam. Onaj dio šta se naslanjao na drvo imao je dva siljka koja se ušarafe u drvo tako da nije postojala mogučnost da se padne odozgora.
Nismo ju ničim zaključavali(mislim na lokot i lanac),možda smo trebali,ali taj gad koji ju je uzeo sigurno bi i taj lokot razbio.
Sve smo pretražili,ali čeki/sjedalici ni traga.Samo se nadam da taj gad koji ju je ukrao neče imati lovačke sreče da ju i iskoristi.
Nisam napisao da ju je preklopnu mogao nositi jedan čovjek bez problema
dalm:
Neno...gledam ovo i palo mi na pamet...(inače viđao sam ih po netu, na stranicama o lovu ), ovo što Tihomir kaže sa šiljcima, sigurno funkcionira, ali je možda mali problem radi oštećenja drva. Možda bi se dalo nešto izvest s onom trakom koja ima natezač na sebi, crvene boje, široka 10-ak cm, koriste je kamionđije za učvršćivanje tereta i sl. Dakle, iskoristit je za ''vetivanje'' oko drva, sigurno će dovoljno dobro držat. ''Ostatak'' konstrukcije nebi smio bit problem..!? Inače, ja kad nešto prčkam s profilima od željeza, sve spojeve radim s vijcima i maticama jer ne znam varit, niti imam aparat. Dakle, potrebna je samo bušilica s dobrim svrdlom za željezo i vijci.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju